Gerard Joling juicht emigratie Gordon toe

Gordon en Gerard Joling

Klaar voor Geer vs. Goor, ronde #23561? Volgens geruchten wil Gordon naar Dubai emigreren en zijn zelfbenoemde valse stiefzuster Gerard Joling juicht dat van harte toe.

"Laat hem zo lang mogelijk blijven!", gierde Gerard eerder deze week op NH Radio. En dat zegt dezelfde man die laatst juist nog aangaf zo'n hekel te hebben aan ruziënde BN'ers.

Gerard over Gordon en Dubai

"Dit is toch fantastisch nieuws voor het Nederlandse volk!", ging Gerard verder. "Is het een grap?", vroeg Jeroen van der Boom, die samen met Gerard een EK-nummer opnam, zich af. Nee, claimde presentator van het radioprogramma Eddy Keur. "Hij gaat emigreren. Hij gaat die koffiehutjes allemaal verkopen en hij gaat daar wonen. Hij doet zijn contractverplichtingen bij SBS 6 nog wel en that’s it."

Win het weekend van je dromen!

Gaat Gordon echt naar Dubai?

Homoseksualiteit is verboden in Dubai en op homoseksuele handelingen staan zware straffen, dus... Gordons mogelijke verhuisplannen zijn op zijn minst opmerkelijk te noemen. Weekend-hoofdredacteur Bart Ettekoven is zeker van zijn zaak: Gordon gaat echt naar Dubai, zei hij eerder deze week in Shownieuws. Het blijft toch wel... gek. "Alles wat Gordon leuk vindt is daar verboden. Samenwonen met een man, dat kan daar allemaal niet. Met alchohol hoe je daar ook echt niet aan te komen want je belandt zo in de gevangenis."

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.