Gerard Joling

Veronica Superguide logo
Gerard Joling

Gerard Joling helemaal klaar met ruziënde collega’s

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Gerard Joling trad naar eigen zeggen vaak op als bemiddelaar als zijn showbizzcollega’s weer eens ruzie hadden. Maar die tijd ligt volgens de zanger achter hem.

Heisa

In een uitgebreid interview in de nieuwe Story vertelt Joling dat hij een hekel heeft aan ruzie. De artiest was dan ook nooit te beroerd om als vredesstichter op te treden als er heisa was in zijn omgeving. “Caren en Alice (van zangduo Maywood, red.) spraken al jaren niet meer met elkaar en toch stonden ze bij mij als duo in de Ziggo Dome weer op te treden”, aldus Joling. “Al was het daarna met de vrede weer snel gedaan... Daar baalde ik best van.”

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te beluisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Vredesduif

Maar tegenwoordig is Gerard Joling minder snel geneigd om als vredesduif op te treden. “In de toekomst zie ik mezelf niet langer als bemiddelaar”, vertelt hij. “Die energie steek ik liever in andere dingen, maar niet in ruzies. Niet bij collega’s, maar ook niet als het om familie gaat. Ik houd me daar dan toch liever buiten.” Helemaal conflictvermijdend kunnen we Joling ook weer niet niet noemen; vorig jaar kreeg hij het aan de stok met Gordon en The Voice Senior-collega Angela Groothuizen.

Lees verder