Gordon

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Gordon

Forse tegenslag voor Gordon: 'Hij baalt er flink van'

|
|

Laatste update:

Gordon zag het helemaal zitten: samen met zijn nieuwe liefde Jeffrey en hondje Toto emigreren naar Dubai om voor eens en altijd rust te krijgen van de roddelpers. Helaas stuit hij in Nederland alsnog op een fikse tegenslag! 

Shownieuws had vanavond de onthulling te pakken.

Blok aan zijn been

Want wat blijkt nu? "Zijn huis in Blaricum - dat jarenlang te koop heeft gestaan en wat eerder dit jaar verkocht was - is toch niet verkocht", onthulde Bart Ettekoven vanavond in de late editie van Shownieuws. "En dat is wel echt een hele hele grote tegenvaller. Hij baalt er echt als een stekker van. Dit huis heeft namelijk wel acht jaar te koop gestaan en was echt een blok aan zijn been."

Geen populair huis

Goede vriendin Patty Brard weet daar alles van. "Ik vind het wel echt heel zielig. Hij had er op gerekend dat de vraagprijs die nu was gesteld, dat hij die er nu ook voor had gekregen", vult ze verder in. "Het blijkt dat de man in kwestie de financiering niet rond heeft gekregen." En het blijkt niet de eerste keer dat Gordon problemen ondervindt met de verkoop. "Dit huis heeft al twee keer eerder te koop gestaan en twee keer is het van de markt gehaald omdat het niet echt lukte. Je zou in deze huizenmarkt toch denken dat alles wordt verkocht?" Helaas blijkt niets minder waar.

Gevolgen onzeker

Het K2 zoekt K3-jurylid moet nu - volgens zijn management - orde op zaken stellen. De koper wordt namelijk in gebreke gesteld en moet een boete betalen. Hoe het afloopt met het huis en of dit van invloed is op Gordons emigratieplannen, is vooralsnog niet duidelijk. 

Shownieuws is iedere avond om 23.00 uur te zien op SBS6.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Lees verder