Gordon

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Gordon

Gordon presenteert Nederlandse Down the Road

|
|

Laatste update:

Gordon mag binnenkort op reis met een groepje mensen met het Downsyndroom. De zanger/presentator wordt het nieuwe gezicht van de Nederlandse Down the Road!

In Down The Road begeleidt presentator Dieter Coppens mensen met Downsyndroom naar toeristische bestemmingen. Ze bezoeken pretparken, gaan dansen, kamperen en noem maar op! Tussendoor wordt er heel veel gepraat met de gasten, die hun vakantie op geheel eigen wijze beleven.

De Vlaamse versie werd in Nederland op NPO3 uitgezonden, maar trok daar niet zo veel kijkers. Voor de nieuwe SBS6-versie leek Johnny de Mol de gedoodverfde presentator, door zijn succes met Down met Johnny, maar het wordt toch Gordon.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Down the Road met Gordon!

In Shownieuws vertelde hij meer over het nieuwe programma. “Ik moet eerlijk zeggen dat ik daar zó ontzettend naar uitkijk. Het is natuurlijk een enorm kwetsbare groep in onze samenleving, en ik ben enorm nieuwsgierig. Hoe leven zij? Hoe denken zij? Ik ben zeer vereerd!

Gordon is schijnbaar al bezig om zijn emigratie naar Dubai voor te bereiden, maar de presentator krijgt het de komende tijd nog druk in Nederland. Naast Down the Road, dat dit najaar verschijnt, speelt hij ook een rol in K2 zoekt K3.

Lees verder