SBS6-presentator Johnny de Mol

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
SBS6-presentator Johnny de Mol

Krijgt Johnny de Mol een dagelijkse talkshow op SBS6?

|
|

Laatste update:

Het lijkt erop dat John de Mol zijn zoon Johnny de Mol regelmatig wil zien op tv. De twee werken samen met Jeroen Pauw aan een mogelijke dagelijkse talkshow op SBS6.

Dat nieuws lekte gisteren uit via het AD en even later werd het bevestigd door Shownieuws. “Een woordvoerster laat weten dat ze op dit moment onderzoeken wat de verschillende mogelijkheden zijn voor een nieuw programma met Johnny”, vertelt Shownieuws.

Talkshow

Jeroen Pauw werkte mee aan de potentiële talkshow. Zijn bedrijf TVBV zorgt ook voor de talkshow Op1, die veel kritiek kreeg vanwege host Paul de Leeuw. Johnny de Mol zal waarschijnlijk rond 23:00 uur te zien zijn op SBS6. Wat dit gaat betekenen voor Talpa’s Shownieuws, die normaal op dat tijdstip uitzendt, is nog onduidelijk.

Veronica Inside

Deze zomer zorgt John de Mol eerst voor een andere daily. Veronica Inside is namelijk twee maanden lang te zien op SBS6. Wilfred Genee gaat met de andere VI-mannen de sportzomer bespreken om 20:30 uur én om 23:00 uur op SBS6. Het is niet gegarandeerd dat ze die zeven dagen per week zonder ruzie doorkomen. Eerder hingen er ook al donkere wolken boven Veronica Inside.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Lees verder