Veronica Inside

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Veronica Inside

Donkere wolken boven Veronica Inside: 'Komen er niet uit'

|
|

Laatste update:

Het was er vandaag op of onder voor Veronica Inside. De voetbalanalisten Wilfred Genee, Johan Derksen en René van der Gijp gingen nog eenmaal met elkaar rond de tafel, maar die bespreking liep al gauw in de soep! 

De drie mannen kwamen vandaag weer even bij elkaar om te bespreken hoe het na de 'racisme-uitzending' van Veronica Inside (die op 22 juni werd uitgezonden) verder moest. Waar fans misschien ergens nog goede hoop hadden, is die hoop nu bij vele mensen vervlogen. Wilfred Genee wil misschien nog altijd op de oude vertrouwde voet verder, maar René twijfelt en 'bromsnor' Johan Derksen is zoals altijd onverbiddelijk: hij wil niet meer verder met de huidige opzet.

Klaar met de show

René van der Gijp reageert na het gesprek bij AD. "Ik heb er op mijn vakantie iedere dag over gedacht", reageert de getrouwde René die net terug is van zijn huwelijksreis op Ibiza. "Als we hadden besloten verder te gaan met z'n drieën, dan hadden we dat nu wel gezegd. Maar we komen er niet uit." Het is nu morgen aan de directie van Talpa om te bepalen of de stekker er uitgetrokken kan worden. Als het aan René ligt, zou dat de enige juiste keuze zijn. "Ik denk dat veel mensen die naar ons gekeken hebben iets hebben van: het is mooi geweest. Zo'n zeventig, tachtig procent schat ik dus in." 

Geen boosheid

De boosheid van René van der Gijp en Johan Derksen richting Wilfred Genee is inmiddels wel gezakt, maar daar gaat het ook niet meer om. Johan Derksen en ook Van der Gijp willen gewoon oprecht blijven. "Ik wil alleen op televisie als het geloofwaardig is. Het is veel geld, maar het geld is nu ondergeschikt. Ik heb mijn twijfels of het ooit nog geloofwaardig kan worden", zei Johan Derksen al eerder. Of ze die geloofwaardigheid met een andere presentator of presentatrice als Hélène Hendriks of Wim Kieft wel hebben, is nog maar de vraag. 

We zijn heel benieuwd hoe dit morgen gaat aflopen, maar de kans is groot dat Veronica Inside als een nachtkaartje uitgaat. 

Lees verder