Gordon Heuckeroth en Samantha Steenwijk als juryleden van K2 zoekt K3

Veronica Superguide logo
Gordon Heuckeroth en Samantha Steenwijk als juryleden van K2 zoekt K3

Gordon en Samantha Steenwijk in jury K2 zoekt K3

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Gordon en Samantha Steenwijk krijgen een lastige klus voor hun kiezen dit najaar. Ze moeten samen met twee Belgische juryleden het nieuwste K3-lid proberen te vinden!

Heel wat kinderharten werden gebroken toen Klaasje Meijer begin dit jaar besloot om K3 te verlaten, maar John de Mol voelde het geld al binnenstromen. Talpa overwoog namelijk meteen een nieuwe K2 zoekt K3-talentenjacht en in het najaar is het zover: de zoektocht naar de nieuwste Oya LéLé-zanger of zangeres gaat binnenkort beginnen op SBS6.

Gordon en Samantha

In de jury vinden we zanger Gordon, die momenteel op SBS6 komt met zijn nieuwste programma The Cube, en winnares van De Verraders Samantha Steenwijk, samen met de Belgische zangeressen Natalia Druyts en Ingeborg Sergeant. Het programma wordt gepresenteerd door Tooske Ragas, bekend van Shownieuws, en haar Vlaamse collega Kürt Rogiers, die LEGO Masters host.

‘Ontzettend leuk’

Gordon heeft er onwijs veel zin in. “Echt ontzettend leuk dat ik, zeker nu werkelijk iedereen kan meedoen, mag bepalen wie dat felbegeerde plaatsje in deze nieuwe K3-formatie krijgt”. Ook Samantha staat te popelen. “Laat die gouden mannen- én vrouwenkeeltjes maar horen!” Daarnaast zullen we K3-leden Hanne en Marthe en K3-meesterbrein Gert Verhulst regelmatig zien, maar wat zij precies gaan doen is nog niet bekend.

TVOH-tintje

K2 zoekt K3 is niet zomaar een talentenjacht, maar gaat The Voice of Holland achterna. Samantha en Natalia zullen namelijk blind jureren en beoordelen alleen het zangtalent. Gordon en Ingeborg doen juist het tegenovergestelde: zij horen de audities niet, maar jureren alleen de performance én de belangrijke K3-factor.

K2 zoekt K3 is vanaf het najaar te zien op SBS6.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Lees verder