Amir krijgt het zwaar te verduren in de GTST-zomercliffhanger

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Amir krijgt het zwaar te verduren in de GTST-zomercliffhanger

Gemist: oerspannende Goede Tijden Slechte Tijden zomercliff(s)!

|
|

Laatste update:

Zinloos geweld, bedrog en levensgevaarlijke ongelukken… Goede Tijden Slechte Tijden gaf ons gisteravond weer véél stof om over na te denken tijdens de zomerstop!

In tegenstelling tot vorig jaar, toen de GTST-cliffhanger één spectaculaire aflevering was rond de levensgevaarlijke Loes (Beaudil Elzenga), die half Meerdijk bedreigde, was de slotaflevering van gisteren wat minder spectaculair. Omdat de spanning en sensatie van vorig seizoen moeilijk te toppen was, koos men voor een paar kleinere shockers.

Drama was er wél in overvloed, maar dan verdeeld over meerdere personen. Amir wordt keihard in elkaar gebeukt, door iemand die vindt dat hij niet snel genoeg hulp verleent, waardoor Sjors moet vrezen voor het leven van haar echtgenoot… We hadden Amir een betere eerste vlucht op de traumahelikopter gewenst, hemeltjelief!

Ludo en Janine vechten elkaar de tent uit, nadat Ludo’s schimmige zaakjes Janine bijna het leven kostten. Dat wil zeggen: tot Ludo er genoeg van heeft, dan loopt hij gewoon weg!

Tot overmaat van ramp kom Janine even later terecht bij Ludo’s bruiloft, waar hij ‘secreet-deluxe’ Billy de Palma het jawoord dreigt te geven. Ludo! Hoe kun je?

Goede Tijden Slechte Tijden

Daan ontwaakt ineens uit de coma waar hij in terecht kwam nadat hij werd geplet door zijn eigen auto(!), en kust een geschokte Nina. Genoeg losse eindjes om na de zomer verder te gaan, of niet?

Fans van Goede Tijden Slechte Tijden met Videoland konden het slot van afgelopen seizoen al eerder zien, en die waren niet erg enthousiast over het einde. Sowieso was het recente seizoen nogal een flop bij de kijkers: de nadruk kwam op jonge, hippe personages te liggen, waar de gemiddelde GTST-fan totáál geen zin in had. De kijkcijfers van ’s Neerlands grootste soap daalden bijzonder hard!

De makers hebben trouwens beloofd om weer meer de kant op te gaan van de klassieke GTST, zonder modieus gedoe over vloggen, en dergelijke. Hopelijk vindt de show weer snel de weg naar boven!

Zo’n 800.000 kijkers schakelden gisteren in op de cliffhanger van Goede Tijden Slechte Tijden. Het waren er bíjna net zo veel als vorig jaar, met de kanttekening dat er toen 3 miljoen mensen naar het WK Voetbal keken tijdens de cliffhanger van de soapserie.

Goede Tijden Slechte Tijden gaat op 2 september weer verder, op RTL4.

Foto: RTL/Jaap Vrenegoor

Lees verder