Gemist: De GTST Zomercliffhanger!

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Gemist: De GTST Zomercliffhanger!

Gemist: De GTST Zomercliffhanger!

|
|

Laatste update:

Het leek wel alsof het wekenlang nergens andersover ging en gisteren was het dan zover: de langverwachte GTST-cliffhanger. Vette pech voor RTL dat de slotaflevering van dit seizoen tegelijk viel met België - Brazilië, waardoor “slechts” 780.000 kijkers voor de buis zaten. Maar liefst drie miljoen Nederlanders gaven de voorkeur aan de WK-thriller.

Hoe liep het af?

Hoe liep het af? Nou ja dat weten we dus pas als het nieuwe seizoen op 3 september van start gaat (of vier dagen eerder in de bioscoop op 30 augustus!). Maar de aflevering eindigde in elk geval met Nina (Marly van der Velden) die vastgebonden in de achterbak van een auto om hulp schreeuwt. Alleen is er helaas niemand die haar hoort, want de wagen staat op een luidruchtige sloopplaats. Het laatste wat we zien is dat de auto met Nina en al op het punt staat verpletterd te worden, terwijl zij tevergeefs de longen uit haar lijf schreeuwt.

Stevige matpartij

Daarnaast zagen we ook nog een stevige matpartij tussen Aysen (Dilan Yurdakul) en de valse Loes (Beaudil Elzenga). Nu Aysen erachter is gekomen dat Loes verantwoordelijk was voor de dood van Jan, is ze woedend. En dit gevecht vond plaats nadat de bruiloft tussen Aysen en Sjoerd (Guido Spek die voor het laatst meedeed) toch niet doorging. Daarnaast blijft Rik (Ferry Somogyi) gewond achter nadat Loes een brandblusser tegen zijn kop heeft gegooid. Zoë (Anouk Maas) waakt over hem en hoopt dat de ambulance op tijd komt. Genoeg stof om een zomerlang over te piekeren dus!

Je kunt de hele zomercliff-aflevering hier terugkijken bij RTL.

Lees verder