Sophia gaf Anouk en de kijkers van The Voice Of Holland een rolberoerte

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Sophia gaf Anouk en de kijkers van The Voice Of Holland een rolberoerte

Gemist: Geweldige Sophia is onze nieuwe TVOH-favoriet!

|
|

Laatste update:

The Voice Of Holland hintte gisteren op een jongedame met de stem van een engel, en de talentenjacht stelde niet teleur! Sophia is wat ons betreft meteen de nieuwe favoriet!

In de preview werd de zeventienjarige Sophia al eventjes getoond, en dat was niet zonder reden! Haar versie van Don MacLeans Vincent maakte bijzonder veel indruk! Anouk draaide met de snelheid van het licht om, en de zangeres ontving een staande ovatie! Anouk en Waylon kondigden een strijd aan, en nadat Sophia een eigen nummer zong bood Ali B. haar ’20.000 in cash’ als ze voor zijn team zou kiezen.

Sophia koos voor Team Anouk; die natuurlijk erg in haar nopjes is met de nieuwe aanwinst! De kijkers waren op hun beurt blij met de reclame (voor de verandering) om weer even op adem te komen.

Ziggy

Ook naar team Anouk ging de flamboyante Ziggy! Misschien ken je hem nog uit de nieuwe versie van Idols een paar jaar geleden. Na een redelijk sterke auditie vloog hij uiteindelijk uit de bocht met dat liedje uit Trolls waarvan we de naam niet noemen (omdat we het dan weer drie weken in ons hoofd hebben).

Gisteravond shinede Ziggy feller dan ooit met zijn blauwe kapsel. Zijn songkeuze was nogal ambitieus: Too Much Love Will Kill You, waarvan verschillende versies bestaan: gezongen door Queen-gitarist Brian May én door rock-god Freddie Mercury himself. Ga er maar aan staan!

Ziggy vloog af en toe een beetje uit de bocht, maar zoals Anouk zei: je kon aan Ziggy’s vocalen hóren dat hij enorm graag wil. Hopelijk heeft hij zich de laatste jaren flink ontwikkeld als zanger, en komt hij met Team Anouk een eindje in The Voice Of Holland.

The Voice Of Holland

The Voice Of Holland tikte gisteravond weer bíjna de twee miljoen kijkers aan, net als vorige week. Op het moment is de balans tussen de teams van Lil’ Kleine, ALi B, Anouk en Waylon er nog niet helemaal. Ali B. heeft nog maar drie kandidaten, Lil’ Kleine vier, Anouk ook, en Waylon heeft tot slot al zes talenten onder zijn hoede.

De hele aflevering van The Voice Of Holland kijk je terug bij RTLXL.

Lees verder