Voor sommigen begon het tiende seizoen van The Voice Of Holland een beetje stroef

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Voor sommigen begon het tiende seizoen van The Voice Of Holland een beetje stroef

Gemist: Jaaa! The Voice Of Holland is weer begonnen!

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Stefan Keerssemeeckers

De ‘vloek van Anouk’, Ali B. die rampeneert met bejaarden, chaos en héle lange reclameblokken. The Voice Of Holland is weer helemaal terug!

Kijkers waren erg blij dat ’s neerlands favoriete talentenjacht weer begon! Wat wél even slikken was, waren de reclameblokken tussen de optredens door. Of zoals gezegd werd: de optredenblokjes tussen de reclames door!

Hoewel sommigen er ook wel weer de voordelen in zagen!

Chantal

Na het vertrek van Wendy van Dijk naar SBS6 wisten we dat Chantal Janzen vandaag The Voice Of Holland zou presenteren, met ‘rots in de branding’ Martijn Krabbé. Janzen is enorm veelzijdig, maar zo’n eerste aflevering moet toch even spannend zijn!

De kijkers waren al meteen aan haar gewend, en vonden Chantal zelfs leuker dan Wendy.

Gelukkig blijven sommige dingen altijd hetzelfde! Ali B. trok weer een hele familie het podium op om met oma te schuren. Never change, Ali!

Valse start

Hiske maakte kennis met de ‘vloek van Anouk’! Nadat Lil’ Kleine en Anouk zich omdraaiden voor haar versie van Grenade, sloegen de zenuwen pas echt in… Anouk trok zelfs haar oortje uit, nadat Hiske een paar hoge noten niet haalde. Lil’ en Anouk bleven opbouwend, en Anouk ging met Hiske aan de haal. De volgende keer gaat het vast beter!

De Zee

Erg indrukwekkend was Maaikes uitvoering van De Zee, van Trijntje Oosterhuis. De zangeres droeg het nummer op aan haar overleden vader en het publiek hield het maar amper droog.

Waylon neemt het talent onder zijn hoede.

My Way(lon)

Waylon had het gisteravond sowieso goed voor elkaar! Emma, die een mooie versie van My Way zong, koos hem óók als coach.

De andere kandidaten klonken ook prima, maar Waylon ging er dus vandoor met de twee artiesten die het meeste indruk maakten. Petje af!

The Voice Of Holland is terug!

De eerste aflevering van The Voice Of Holland trok gisteravond bijna twee miljoen kijkers. De muzikale show is daarmee met afstand het populairste programma van de vrijdagavond. De cijfers lagen wel wat lager dan het gemiddeld aantal kijkers van vorig seizoen; dat waren er 2,3 miljoen. Naarmate de inzet hoger wordt, en de kandidaten beter, verwachten we dat de cijfers wel weer stijgen. Zeker als de ruzie tussen Lil' Kleine en Anouk dichterbij komt...

De hele aflevering van The Voice Of Holland kijk je terug op RTLXL.

Lees verder