Vanavond in The Voice Of Holland: Ali B. rampeneert op die beat, en véél nieuwe talenten!

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Vanavond in The Voice Of Holland: Ali B. rampeneert op die beat, en véél nieuwe talenten!

Preview: rampeneren met Ali B. in The Voice Of Holland!

|
|

Laatste update:

Zit je klaar voor de tweede aflevering van The Voice Of Holland? Ali B. heeft er ontzettend veel zin in en danst op een paar ‘guilty pleasures’ uit de jaren 90!

Vorige week stond Ali B. al te schuren met de grootmoeder van één van de kandidaten. Ook in de tweede aflevering houdt hij zich niet in! De rapper gaat keihard op een paar ‘guilty pleasures’ uit zijn jeugd. Cotton Eye Joe, Captain Jack en Mr. President: Ali B. geeft alles!

Hopelijk houdt de coach nog wat energie over want in de preview zien we nu al een paar mooie fragmenten! We horen een fraaie cover van Don McLeans Vincent, over de schilder Vincent van Gogh. Bovenstaand fragment komt ook niet uit de lucht vallen: Ali zegt dat hij lekker gaat op ‘guilty pleasures’, dus we zijn benieuwd waar de kandidaten ons mee verrassen.

The Voice Of Holland

Zo vroeg in het seizoen is er over het verloop van de wedstrijd nog niet zo veel te vertellen. Vorige week werd gekenmerkt door de positieve reacties op Chantal Janzen, de ellenlange reclameblokken en een mislukte auditie die tóch goed afliep!

Nieuws over de ruzie tussen Anouk en Lil’ Kleine hebben we al een tijdje niet meer gehoord, dus we hopen dat dat in dit geval goed nieuws is! Anouk heeft ondertussen wel weer trammelant op haar Facebook-pagina, die ze binnenkort opdoekt.

The Voice Of Holland is vanavond vanaf 20:30 uur te zien op RTL4.

Foto: RTL/William Rutten

Lees verder