De kandidaten van Wie is de Mol? 2020 op NPO 1, bron Instagram WIDM

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
De kandidaten van Wie is de Mol? 2020 op NPO 1, bron Instagram WIDM

Gaat de WIDM-finale door ondanks het coronavirus? (UPDATE)

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Update

AVROTROS heeft tegenover NU.nl bevestigd dat de live finale zonder publiek gehouden wordt. "In navolging van de laatste ontwikkelingen rondom het coronavirus zal de live-finale van Wie is de Mol? van aanstaande zaterdag zonder publiek plaatsvinden." Dat zei een woordvoerder. Premier Mark Rutte heeft opgeroepen om alle evenementen met meer dan 100 mensen af te lassen.

Hieronder volgt het originele bericht:

Het is onrustig in het land door de uitbraak van het coronavirus. Live-uitzendingen vinden plaats zonder publiek en de Koffietijd-dames zijn in de weer met mondkapjes. Gaat de finale van Wie is de Mol? nog door?

Eerst een halfuur lullen met Molloten

De finale vindt traditiegetrouw plaats in het VondelCS in Amsterdam. Iedereen mag daar bij zijn en er wordt veel drukte verwacht. Nu grote evenementen afgelast worden, zoals de première van The Letter for the King, is het de vraag of de WIDM-finale nog wel door mag gaan. Vorig jaar kwam er een heuse mensenmassa op de finale af.

Gaat de WIDM-finale door ondanks het coronavirus? (UPDATE)

AVROTROS volgt het RIVM

De AVROTROS stelt ons gerust. De omroep laat weten dat ze geen reden zien om het evenement te annuleren. “We volgen de richtlijnen van het RIVM. De kandidaten zullen er allemaal zeker bij zijn.” Natuurlijk kan het RIVM in de tussentijd alsnog het advies aanpassen. Dus hou Superguide in de gaten! 

Ben jij er nog niet uit wie dit jaar de grote saboteur is? Bekijk hier de beste hints en aanwijzingen om nog snel een oordeel te kunnen vellen.

Lees verder