WIDM Splinter

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
WIDM Splinter

Fanatieke Molloot voorspelt: 'Splinter Chabot is de Mol'

|
|

Laatste update:

De ontknoping van Wie is de Mol? 2021 nadert! Is het Splinter, Renée, Charlotte of Rocky die de boel al die weken heeft bedonderd? Als het aan de fanatieke Molloot en YouTuber Siem ligt, moeten we onze ogen vooral richten op die eerste.

In 2013, 2014, 2015 en 2016 wist hij de Mol al na twee afleveringen aan te wijzen, maar geldt dat ook voor dit seizoen? Dat valt nog even af te wachten.

Sleutelposities

YouTuber Siem lijkt namelijk nog niet helemaal overtuigd van zijn keuze. "Ik ben niet heel zeker, maar als ik nu moet kiezen, zeg ik: Splinter Chabot", zo vertelt hij aan AD. Maar de vraag is: waarom dan? "Hij staat veel op sleutelposities en de titels wijzen vaak naar hem. Neem de opdracht 'Rode draad', waarbij hij bij het abseilen als enige aan een rode draad hing. En bij de opdracht 'In vuur en vlam' stak hij het vuur aan." 

'Te' makkelijke hint?

Daar blijft het echter niet bij met de aanwijzingen richting de presentator"De mooiste vondst: dit seizoen is 21 het getal, ook vanwege het jaar 2021. In het periodiek systeem der elementen hoort scandium bij het atoomnummer 21. En het symbool voor scandium is SC, de initialen van jawel... Splinter Chabot", vertelt hij verder. "Ik begreep dat Rick (Cullough), de regisseur van Wie is de Mol?, had gezegd op het Instagram-account Wie is de Mol?-hints dat 'dit wel heel makkelijk zou zijn'. Vond ik superinteressant, want als we één ding hebben geleerd van Wie is de Mol? is het dat we niemand moeten geloven en niets is wat het lijkt." Lees hier wat Siem er nog meer over te zeggen heeft

Ook in zijn nieuwste video duikt hij volledig op Splinter als de Mol.

We hebben een podcast met kijktips!

Verwisseling van kleding

Siem is overigens niet de enige die Splinter inmiddels in het vizier heeft. De andere bekende Molloot Wouter wees ons er dit weekend nog op dat Splinter wel op een heel gunstige positie stond in de tweede opdracht. Hij had daardoor tijdens de kledingopdracht alle tijd om een roze T-shirt weg te moffelen. De vraag is alleen: heeft hij dit daadwerkelijk gedaan of worden we misleid door de regie? Dat moeten we afwachten. 

Ben je zelf ook nog aan het twijfelen wie de Mol is? Bekijk dan snel ons overzicht met de beste hints en theorieën uit het seizoen 2021.

Wie is de Mol? 2021 zie je iedere zaterdagavond om 20.30 uur op NPO1.

Lees verder