WIDM-kandidaat Splinter Chabot in SPLNTR!

Veronica Superguide logo
WIDM-kandidaat Splinter Chabot in SPLNTR!

WIDM-kandidaat Splinter Chabot krijgt zijn eigen talkshow

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Splinter Chabot is een van de meest spraakmakende deelnemers van Wie is de Mol?. Maar binnenkort krijgen we een heel andere kant te zien van deze programmamaker!

SPLNTR!

Splinter Chabot schittert vanaf eind volgende maand in zijn eigen talkshow. Deze heeft als naam SPLNTR! gekregen (wellicht zijn de producenten niet op de hoogte dat klinkers buiten Rad van Fortuin gewoon gratis zijn). Het praatprogramma wordt iedere week uitgezonden bij de AVROTROS. En de naamgever heeft er alvast zin in!

‘Zonder taboes’

Eindelijk mag het naar buiten”, jubelt Splinter Chabot op zijn Instagram-pagina. “Zonder taboes én feestelijk het weekend afsluiten! Met een grote diversiteit aan gasten gaan we in gesprek over hun passies, drijfveren en struikelblokken.” Splinter noemt de talkshow met de nogal lastig uit te spreken titel ‘een shotje inspiratie voor het slapengaan’.

De nieuwe Harry Potter-serie!

Kijkcijferkanon

Voor Splinter Chabot is zijn eigen talkshow een droom die uitkomt. Hij heeft dan ook al wat ervaring in het genre. De schrijver en programmamaker werd bekend bij het grote publiek als tafelheer bij De Wereld Draait Door. Tel daar zijn deelname aan het kijkcijferkanon Wie is de Mol? bij op en het is geen wonder dat AVROTROS deze programmamaker een groter podium biedt.

De eerste uitzending van SPLNTR! is op zondag 21 februari vanaf 21.45 uur te zien.

Lees verder