Splinter Chabot in WIDM

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Splinter Chabot in WIDM

WIDM: 'Mol verwisselde kleding bij de kluisjes'

|
|

Laatste update:

Na de toch redelijk verrassende exit van Marije Knevel, op wie veel appspelers hun zuurverdiende punten hadden gezet, zijn de verhoudingen binnen Wie is de Mol? weer op scherp gezet. Verwarring alom! Gelukkig helpt Molloot Wouter ons een stapje verder met een potentiële mega-hint in de richting van... Splinter!

De bekende YouTube-Molloot komt met een giga-hint in de richting van Splinter. Althans... het líjkt op een mega-aanwijzing, al is het natuurlijk nog niet helemaal bevestigd of wat we zien ook daadwerkelijk is wat we denken te zien. Ja, klinkt allemaal verwarrend, maar we nemen het rustig met je door.

Steen Goed

Het gaat om de opdracht 'Steen Goed' waarin de kandidaten in een ruimte met katrollen de juiste kledingstukken omhoog moesten hijsen. Welke kledingstukken? Daar konden ze achter komen door kluisjes te openen die corresponderen met de codes die kandidaten in een mijngang konden vinden en door moesten geven via de porto.

Mollen maar!

Je kon op verschillende manieren mollen, bijvoorbeeld door stiekem kleding te verwisselen. Dan kan de code wel kloppen, maar pak je uiteindelijk tóch de verkeerde dingen!

We hebben een podcast met kijktips!

Verwisselde Splinter kleding in de kluisjes?

Wie was er lange tijd alleen bij de kluisjes? Splinter! René was er af en toe bij, maar hield zich vooral op de andere verdieping bezig met de kledingstukken en de katrollen. Wouter denkt, zoals hij hieronder uitlegt, te zien dat Splinter op een gegeven moment een roze T-shirt vast lijkt te hebben. Later zien we datzelfde shirt niet meer terug. Heeft hij die verwisseld en is het - mede - daardoor zo fout gegaan bij het ophijsen van de kleding?

Lees verder