Gemist: Wie is de Mol?

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Gemist: Wie is de Mol?

Gemist: verrassende exit in Wie is de Mol?

|
|

Laatste update:

Nu de finale van Wie is de Mol? steeds dichterbij komt, wordt het spel op het scherp van de snede gespeeld! Gisteren viel een gedoodverfde Mol-kandidaat af, en kijkers líjken te weten hoe de hazen lopen.

Splinter, Marije, Renée, Rocky en Charlotte kregen een heuse toeristische tour door Tsjechië: ze bezoeken een mijnbouwmuseum en een vervallen industrieterrein dat wel gemáákt lijkt van tetanus! “Prachtig! Wat een mooie locatie!”

Gelukkig kregen ze ook de kans om even bij te komen in een beroemd kuuroord, waar ze een hilarische ‘silent disco’-opdracht moesten uitvoeren. Dansend liedjes uitbeelden, terwijl de andere kandidaten probeerden te raden!

Exit Marije

Ondanks alle aanwijzingen, en zelfs een hypermodern algoritme dat dacht dat ze de Mol was, vloog Marije er onherroepelijk uit. Op Instagram vertelt ze over hoe ze het spel beleefd heeft én wat haar tactiek was. Die... had ze niet! Nou, dan is de nogal aanwezige kandidaat tóch ver gekomen: chapeau!

Marije zei dat ze vol op Charlotte zat (net als de meerderheid van de kijkers!). Zat de journaliste helemaal fout, of heeft ze de test gewoon niet goed genoeg gemaakt? Wie is de Mol? zit nu in een fase waarin alle foutjes tellen: over een paar weken is de spetterende finale al.

We hebben een podcast met kijktips!

Wie is de Mol?

Renée houdt zich allemaal een beetje op de vlakte, samen met Rocky die wél heel fanatiek lijkt. Splinter is vooral zijn flamboyante zelf en weigert de hele tijd om een paar jokers in te zetten. Charlotte lijkt bloedfanatiek, maar de aanwijzingen dat ze de saboteur is stapelen zich langzaam maar zeker op!

De hele aflevering van Wie is de Mol? kijk je terug via NPO Start.

Lees verder