Déze ultieme WIDM-hint bewijst dat Marije de Mol is

Marije Knevel in Wie is de Mol?

Zoals je in ons ultieme Wie is de Mol?-hints-overzicht ziet, zitten wij enorm te genieten van alle aanwijzingen die Molloten weten op te graven. Nu komt er eentje voorbij die potentieel het hele seizoen weggeeft. Déze hint richting Marije Knevel is echt heel juicy.

Superguide heeft dit jaar een eigen Wie is de Mol? poule en de winnaar gaat naar huis met een toffe WIDM-prijs. Doe je ook mee?

Goed, WIDM-fans, klaar voor? De hint der hints - oké, dat is misschien ook weer een beetje overdreven - dook een aantal dagen geleden op en werd in Moltalk heel even kort aangestipt. Telegraaf-Molloot Max van den Broek heeft 'm op zijn YouTube-account gezet, maar hij kreeg 'm binnen van Molloot Tristan. Props voor hem!

Is Marije de Mol?

In de allereerste biecht, waarin Marije zich voorstelt, zit een dikke hint verstopt. Zo kun je van de eerste letters van de zinnen het woord 'Mol' maken. Toeval of niet? Nee joh, natuurlijk niet. Het is WIDM dus de lijfspreuken 'niets is wat het lijkt' en 'trust nobody' moet je niet vergeten! Ook vond Max een andere biecht van Marije verdacht, kijk maar:

Superguide Podcast: Bankplakkers

Enorm verdacht

Oké, dat zoiets één keer gebeurt kun je misschien nog toeval noemen, maar nu we meerdere 'verborgen boodschappen' vinden... tja, superverdacht natuurlijk. En we zijn niet alleen: oud-WIDM-deelnemer Patrick Martens, die twee keer meedeed, noemde Marije eerder al als zijn Mol.

Kleine kanttekening

Ondanks ons enthousiasme moeten we ook een kleine kanttekening plaatsen. De vaste WIDM-regisseur noemde een eerdere 'letteraanwijzing' - waarmee kijkers Mol Klaas in 2016 konden ontmaskeren - de grootste fout uit zijn carrière. Het zou gek zijn als de makers nu weer zo'n letter-raadsel zouden toevoegen, dus dat maakt de hint dan weer niet zo sterk.

Wie is de Mol? is elke zaterdag om 20:30 uur te zien op NPO 1.