Ezra Miller reageert op ophef na nieuwe beschuldiging

Ezra Miller

Ezra Miller heeft via diens instastories via memes gereageerd op de ophef rond hun persoon. De acteur plaatste verschillende plaatjes en teksten die verwezen naar de laatste beschuldigingen die vorige week naar buiten kwamen. Kort daarna heeft die zijn Instagramprofiel verwijderd. 

Reactie van Ezra

Ezra werd vorige week beschuldigd van het jarenlang toedienen van alcohol en drugs aan een minderjarige. Hij zou ook een gewelddadige relatie met het meisje hebben gehad. De ouders van de tiener hebben de acteur daarom voor de rechter gesleept. Het bleef na alle ophef even stil vanuit Ezra maar via Instagram liet die van zich horen, zo meldt thedirect.com.

‘Bericht vanuit een andere dimensie’

Door verschillende plaatjes met teksten zoals: “Jullie kunnen me niet aanraken ik ben in een ander universum, bericht vanuit een andere dimensie”, en een plaatje dat erop duidt dat die hoofdpijn krijgt van iedereen die commentaar op hen heeft.

Doei Insta

Naast de korte teksten, stond er ook een foto met een langere tekst. Hierin stond onder andere dat die ‘zichzelf heeft afgeschermd tegen negatieve personen en hun zieke bedoelingen.’ Kort na hun uitlatingen via social media heeft die diens Instagramprofiel verwijderd. Gelukkig hebben we de screenshots nog zullen we maar zeggen!

Wanneer stopt het?

Ezra blijft maar in opspraak raken. Van het gooien met stoelen, tot mensen bij hun keel grijpen. De Flash-acteur maakt het keer op keer veel te bont. Ook van wanordelijk gedrag en intimidatie is de acteur niet vies. Ondanks al deze incidenten blijft de acteur (vooralsnog) werken als de supersnelle superheld Barry Allen in DC’s The Flash. Warner Bros. wil Ezra hoogstwaarschijnlijk niet vervangen, omdat de film al is opgenomen en het dus te tijdrovend zou zijn en teveel geld zou kosten. Maar… Als de ophef rondom Ezra nóg erger wordt, kan dat natuurlijk nog veranderen.

Als de productie zo doorgaat en er niets veranderd, kunnen we The Flash op 21 juni 2023 verwachten in de bioscoop!