Ezra Miller wéér opgepakt

Ezra Miller

Ezra Miller vuurt eigenhandig een Avada Kedavra af op diens Hollywood-carrière. De Fantastic Beasts-acteur is wéér opgepakt en ook dit keer vielen er gewonden...

Ezra Miller is aangehouden op Hawaï. Ja, alwéér. De 29-jarige acteur zou een stoel hebben gegooid naar een vrouw. Zij liep daarbij een hoofdwond op, meldt onder meer The Hollywood Reporter.

Ezra gooit met stoel

Het incident vond volgens een politierapport plaats in een huis. Ezra zou kwaad zijn geworden nadat men aan hen vroeg om het huis te verlaten. Daarop smeet de acteur een stoel, die het voorhoofd van een 26-jarige vrouw raakte. De politie pakte Ezra korte tijd later op. Later mocht die - in afwachting van het onderzoek naar het voorval - de cel weer uit.

Gaat niet zo lekker met Ezra...

De acteur, die zich identificeert als non-binair en met 'hen' of 'hun' aangesproken wil worden, kwam de afgelopen tijd vaker negatief in het nieuws. De politie van Hawaï zei dat er in minder dan een maand al tien (!) meldingen over de acteur binnenkwamen. Het eerdere incident met Ezra, dat ook in het nieuws kwam, was ook al zo bizar. De acteur zou zich flink hebben misdragen in een karaokebar. De (gevallen) ster zou toen hebben gescholden naar andere bezoekers en ook een dartende man hebben aangevallen. Ook vroeg een koppel een contactverbod aan voor de acteur nadat het tweetal zou zijn lastiggevallen. Dat contactverbod trok het koppel later weer in.

Einde van een grootse Hollywood-carrière?

Ezra, die eerder ook al een fan aanviel, zit momenteel in een zelf veroorzaakte carrière-vrije val. Fantastic Beasts-studio Warner Bros. liet Johnny Depp eerder al vallen dus het zou ons niet verbazen dat Ezra - die nóg meer een mishandelaar-imago heeft - binnenkort ook geen rol meer heeft in de Fantastic Beasts-franchise. Dan moet men Credence/Aurelius recasten of gewoon uit de reeks schrijven. Hier komt nog bij dat WB laatst de aankomende The Flash-film, met Ezra in de hoofdrol, natuurlijk, van 4 november 2022 naar 23 juni 2023 verplaatste. De officiële reden? Er zit dikke vertraging op de special effects door de nasleep van corona, maar het zou ons niet verbazen als Ezra's gigantische imagoprobleem voor nog meer issues gaat zorgen...

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Deze week bespreken we Dirty Lines, Tokyo Vice en Single Drunk Female. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Bron: ANP/Veronica Superguide