• Hollywood
  • Ophef
  • Harry Potter

Fantastic Beasts-acteur Ezra Miller gearresteerd in Hawaii 

Ezra Miller

Ezra Miller is maandag aangehouden in Hilo, Hawaii. De acteur wordt beschuldigd van wanordelijk gedrag en intimidatie na een incident in een bar, zo meldt Variety.

Niet zo’n fantastic avond

Ezra Miller, die in een GQ-interview in 2020 aangaf zich niet te identificeren als man of vrouw, zou onhandelbaar zijn geworden in de bar en ongepaste dingen hebben geroepen, terwijl andere gasten zich bezighielden met karaoke. Vervolgens zou de Fantastic Beasts-acteur, die binnenkort ook in DC’s The Flash te zien is, de microfoon afgepakt hebben van een 23-jarige vrouw die aan het zingen was. Ook zou die later hebben uitgehaald naar een 32-jarige man die aan het darten was. Dit liet de politie van Hawaii weten via social media. 

Na de arrestatie werd hen een borgtocht van $500 opgelegd, deze heeft die meteen betaald. Vrij snel na het betalen van de borgtocht werd Ezra vrijgelaten.

Van IJsland tot Hawaii 

Het is niet de eerste keer dat Ezra in opspraak komt na zich misdragen te hebben. Zo was die in 2020 ook al in het nieuws toen hun een vrouw bij de keel had gegrepen in een bar in IJsland. Ezra in een bar lijkt dus niet de meest ideale combinatie. 

Een situatie als deze is sowieso nooit gunstig, maar Ezra heeft wel een heel verkeerd moment uitgekozen met de premiere van The Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore in het vooruitzicht. Of dit incident ook gevolgen heeft voor hen tijdens de premiere is vooralsnog niet bekend. 

 

The Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore is vanaf 6 april te zien in de bioscoop!