Acteur Ezra Miller onder vuur na aanvallen fan

Door Redactie
Ezra Miller, video

Acteur Ezra Miller, bekend van o.a. Fantastic Beasts and Where to Find Them en Batman v Superman, zou in een bar in Reykjavik een vrouw bij de keel hebben gegrepen. In een video die is opgedoken, is het bewijs daarvan te zien.

Onduidelijk is of de video echt is of dat het draait om een grap, maar de beelden liegen er niet om.

Vechten

In de video van slechts zeven seconden is te zien dat de man (die dus geïdentificeerd is als Ezra) tegen de jonge vrouw zegt: ''Oh, wil je vechten? Is dat wat je wilt doen?" De vrouw lijkt zich voor te bereiden op de grap en lacht er nog om, maar dan grijpt Miller haar bij de keel en gooit haar op de grond. De man achter de camera schrikt hier zo van dat hij stopt met beelden schieten. Bekijk hieronder de beelden.

Opdringerige fans

We weten dus niet hoe dit moment precies is afgelopen, maar bronnen van Variety hebben wel bevestigd dat dit moment heeft plaatsgevonden rond 18:00 uur. Ezra Miller, die vorig jaar nog bezig was met een script, zou kort hiervoor belaagd zijn door een groep 'opdringerige' fans. Acteur Diego Tinoco denkt er het zijne van: "Waanzinnig onmenselijk om zo respectloos te zijn en zo'n fan te schaden. Ik ken niet het hele verhaal, maar ik denk niet dat dat hoeft. Fuck Ezra Miller."