Ezra Miller in The Flash

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Ezra Miller in The Flash
HollywoodSuperhelden

‘Ezra Miller wordt niet vervangen in The Flash’

|
|

Laatste update:

Ezra Miller gaat er toch niet als de bliksem vandoor. De 29-jarige Amerikaanse acteur staat de laatste tijd niet bepaald in een geweldig daglicht en heeft de grootste moeite om uit de problemen te blijven. Toch is Warner Bros. blijkbaar niet van plan om een nieuwe acteur te vinden voor de hoofdrol in de aankomende film The Flash.

Bekende bij de politie

Eerder dit jaar werd de Fantastic Beasts-acteur gearresteerd in Hawaii vanwege verdenking van intimidatie in een bar. Niet veel later werd hij nogmaals opgepakt omdat hij een stoel zou hebben gegooid naar een vrouw. Ezra weet klaarblijkelijk niet hoe de stoelendans werkt…

The Flash

Ezra was voor het eerst te zien als Barry Allen, beter bekend als The Flash, in Justice League. De superheld kan zich met de snelheid van het licht voortbewegen. In de film The Flash gebruikt Barry zijn superkrachten om terug in de tijd te reizen en te voorkomen dat zijn moeder wordt vermoord. Michael Keaton en Ben Affleck keren terug als Bruce Wayne en diens alter ego Batman.

Niet vervangen

Het is geen donderslag bij heldere hemel dat Ezra waarschijnlijk niet vervangen wordt. Insiders zeggen volgens Variety namelijk dat de volledige film opnieuw moet worden gefilmd als Ezra eruit wordt geknipt. Hij zit in vrijwel elke scène. Aangezien The Flash in de zomer van 2023 in de bioscoop verschijnt, is er te weinig tijd om de volledige film aan te passen.

Het gebeurt trouwens niet vaak dat acteurs tijdens het filmen worden ingeruild voor een ander. Het overkwam Kevin Spacey wel in zijn bijrol in All the Money in the World. Daarnaast nam Mads Mikkelsen de rol van Johnny Depp als Gellert Grindelwald tegen in Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore over. Johnny had echter nog bijna niets gefilmd, dus Mads hoefde niet veel over te doen.

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via Spotify, Apple Podcasts en andere populaire podcast-apps.

Lees verder