Christopher Plummer vervangt Kevin Spacey in tv-spot All the Money in the World

Veronica Superguide logo
Christopher Plummer vervangt Kevin Spacey in tv-spot All the Money in the World

Christopher Plummer vervangt Kevin Spacey in tv-spot All the Money in the World

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Begin deze maand werd bekendgemaakt dat Christopher Plummer Kevin Spacey zou vervangen als J. Paul Getty in All the Money in the World. In een nieuwe tv-spot is Plummer nu al te zien als de oliemagnaat.

Christopher Plummer

Na beschuldigingen van seksuele intimidatie en wangedrag aan het adres van Spacey heeft Sony samen met regisseur Ridley Scott besloten alle banden met de acteur te verbreken. Dit betekende dat zijn rol opnieuw gecast moest worden en producers kwamen al snel uit bij Scotts eerste keuze: Christopher Plummer. 

22 december

De film staat in Amerika gepland voor release op 22 december, dus Scott en Plummer hebben in vlot tempo de benodigde scènes opgenomen. Mark Wahlberg en Michelle Williams waren naar verluidt hier ook bij betrokken. Vandaag staat de laatste draaidag gepland. 

Bekijk hieronder de trailer met Spacey.

Plot

All the Money in the World vertelt het heftige verhaal van de familie Getty. J. Paul Getty (Spacey/Plummer) richtte in 1942 Getty Oil op en werd daarmee de rijkste man in Amerika. In 1973 werd zijn kleinzoon John Paul Getty III gegijzeld. De keiharde onderhandelingstactieken van de oliemagnaat tijdens dit kidnapdrama maakten hem beroemd en berucht. Volgens sommigen was hij ervan overtuigd dat zijn kleinzoon de gijzeling in scène had gezet. 

Lees verder