Sharon en Esmee, aka de Terror Twins uit Ex on the Beach: Double dutch

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Sharon en Esmee, aka de Terror Twins uit Ex on the Beach: Double dutch

EOTB-Terror Twins: ‘Rico Verhoeven wilde trio’

|
|

Laatste update:

Kickboxer Rico Verhoeven won gisteren het Glory-zwaargewichttoernooi, door Hesdy Gerges en Tarik Khbabez te verslaan. De kampioen kan zich meteen opmaken voor nóg een gevecht: tegen… de Ex on the Beach-terror twins Sharon en Esmee!?

Esmee deelde op Instagram de boodschap dat ze Rico Verhoeven helemaal niet mag. Volgens de reality-ster werd ze door de atleet benaderd voor een trio, terwijl hij nog in een relatie zat met zijn ex Jacky. “Hij wilde een trio met een tweeling en had het hele plan al uitgelegd aan ons. Hij vertelde de naam van het hotel, en hij zou op de parkeerplaats op ons wachten.”

Esmee opent dus een onverwachte aanval op Verhoeven, terwijl ze zelf onenigheid heeft met haar zus Sharon. Esmee startte onlangs een OnlyFans-account (net als Ferry Doedens) waar ze pikante foto’s plaatst, en dat vindt haar tweelingzus helemaal niet okee.

De nieuwe Harry Potter-serie!

De gedachte is: als ze zien hoe mijn tweelingzus er bloot uitziet, dan weten ze het ook van mij!

Sharon heeft momenteel geen contact met Esmee, en heeft dus ook nog niet gereageerd op haar uitlatingen. Sharon bewaart ook geen goede herinneringen aan haar deelname aan Ex on the Beach, en hoopt eigenlijk dat iedereen het inmiddels vergeten is.

Als het zo doorgaat kán dat nog even duren!

Lees verder