Emoties lopen op in Kopen Zonder Kijken: ‘Ik moet even slikken’

rob lotte kijken zonder kijken
© RTL 4

Lotte en Rob doen mee aan de slotaflevering van Kopen Zonder Kijken. Het stel wil groter gaan wonen, maar is het niet eens over de locatie van hun nieuwe woning…

Lotte en Rob in Kopen Zonder Kijken

Rob is ingetrokken bij zijn grote liefde Lotte... én bij haar huisgenoten. Het stel zoekt al tijden naar een huis voor hen samen, alleen komen ze daar niet helemaal uit. Lotte wil namelijk in Den Bosch blijven wonen, terwijl Rob juist liever vertrekt naar een van de groenere dorpjes om de stad heen. Aan Martijn Krabbé en zijn Kopen Zonder Kijken-team de schone taak om de knoop voor hen door te hakken.

'Ik vind het wel moeilijk'

Kopen Zonder Kijken vindt uiteindelijk een huis in Rossum! Rob is blij, maar Lotte vertelt dat ze wel ‘even moet slikken’. Zeker wanneer hun spullen verhuisd worden en hun oude huis leegstaat, lopen haar emoties op. “Ja, ik vind het wel moeilijk”, biecht ze op. Gelukkig blijft Lotte toch vol vertrouwen! Styliste Roos Reedijk – die zelfs op vakantie bezig is met Kopen Zonder Kijken – maakt er vast iets  moois van. Zij kon met bloemetjesbehang, een roze bank en brocante ‘helemaal losgaan’ in de woning van het stel.

Gelukkig valt het eindresultaat in de smaak en vindt Lotte het uiteindelijk niet erg om Den Bosch te verlaten: “Ik vind het zo gaaf”, schreeuwt het stel in koor.

Dit was voorlopig de laatste aflevering van Kopen Zonder Kijken. Gelukkig komt het programma terug! Mogelijk met een belangrijke verandering...

P.S. Afkicken is sowieso niet nodig: de Belgische Kopen Zonder Kijken is namelijk nóg heftiger dan de Nederlandse versie. Zelf checken kan op Videoland.

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via SpotifyApple Podcasts en andere populaire podcast apps.