Soul Pixar Jamie Foxx

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Soul Pixar Jamie Foxx

Trailer! Jamie Foxx ontsnapt uit het hiernamaals in Pixar-film Soul

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Alie Sierkstra

Het is een goed jaar voor Pixar-fans! Na Onward is het namelijk alweer bijna tijd voor die tweede film: Soul. Eerder trakteerden we je al op een korte teaser voor deze animatiefilm. Vandaag hebben we de real deal voor je! Hieronder vind je de eerste trailer voor Soul.

Na Onward komt Pixar met Soul

Soul is de tweede Pixar-film die in 2020 uitkomt. Op dit moment draait het magische Onward namelijk in de bioscoop. Benieuwd waar Pixars nieuwste over gaat? Dat vertellen we je graag! In Soul zien we muziekleraar Joe Gardner (Jamie Foxx). Hij baalt ervan dat hij het nooit écht gemaakt heeft als muzikant. Wanneer hij op een dag dan toch eindelijk goed nieuws krijgt, valt hij in een put… Hij belandt daarna in de ‘soul’-wereld, waar hij 22 (Tina Fey) ontmoet. Samen proberen ze te ontsnappen. Joe wil namelijk niets liever dan weer muziek maken en dat gaat nou eenmaal niet zonder lichaam… Hoe dat eruit ziet, check je in de eerste trailer voor Soul!

De releasedatum van Pixars Soul

Soul wordt geregisseerd door Pete Docter, die eerder meewerkte aan absolute klassiekers als Monsters, Inc., Up en Inside Out. Er even vanuit gaande dat het coronavirus niet nog wilder om zich heen slaat, is Soul vanaf 17 juni in de bioscoop te zien.

Lees verder