Soul Pixar 22

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Soul Pixar 22

Zóóó mooi: eerste trailer voor nieuwste Pixar-film Soul

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Alie Sierkstra

Pixar deed deze zomer natuurlijk goede zaken met Toy Story 4. Ondanks dat de studio dus bewezen heeft lekker te kunnen cashen met sequels, durft men gelukkig ook nog steeds te vernieuwen! Zodoende staan er in 2020 maar liefst twee nieuwe animatiefilms op het programma: Onward en Soul. Van die laatste hebben we vandaag de eerste teaser trailer voor je!

De soul-wereld in nieuwste Pixar-film Soul

De eerste teaser trailer voor Soul biedt alvast een korte blik op het verhaal. Zo zien we Joe Gardner (Jamie Foxx), een muziekleraar die ervan baalt dat hij het nooit écht gemaakt heeft als muzikant. Wanneer hij op een dag dan toch eindelijk goed nieuws krijgt, valt hij zo *poef* in een put… Hij belandt in de ‘soul’-wereld, waar hij 22 (Tina Fey) ontmoet. Samen proberen ze te ontsnappen. Joe wil namelijk niets liever dan weer muziek maken en dat gaat nou eenmaal niet als ziel zonder lichaam…

Soul: van de makers van Up en Inside Out

Soul is een film van Pixars nieuwe chief creative officer Pete Docter, die eerder meewerkte aan absolute klassiekers als Monsters, Inc., Up en Inside Out. Op het eerste gezicht is Soul verbluffend mooi geanimeerd… New York voelt bijna echt! Op het eindresultaat op het witte doek moeten we echter nog effe wachten: Soul draait vanaf 19 juni 2020 in de bioscoop.

Lees verder