Martien Meiland in Marble Mania

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Martien Meiland in Marble Mania

Eerste beelden Martien Meiland in Marble Mania

|
|

Laatste update:

Vóór knikkershow Marble Mania startte dacht iedereen dat het programma alleen maar kon mislukken. Zelfs presentator Winston Gerschtanowitz dacht in eerste instantie: ‘Mwa…’ Marble Mania werd echter een dikke hit en is vanaf morgen onderdeel van het Martien Meiland Cinematic Universe. In de eerste beelden zien we Martien stuntelen met de beruchte looping.

“Ik denk niet dat ik dit een lekker spel vind voor mij”, zegt dé SBS-ster voor hij een knikker richting de looping slingert. Hij blijkt gelijk te krijgen, want na een paar pogingen geeft zelfs Winston hem een paar tips. “Is het nou echt zo moeilijk”, vraagt hij.

“Ja, het is moeilijk for me!”

Nieuw seizoen Marble Mania gaat van start!

In Shownieuws vertelt de familie meer over hun deelname aan de knikkerwedstrijd. Vooral Maxime zegt fanatiek te zijn. Als Erica midden in een spel stopt om een boek te gaan lezen, wordt haar dochter razend. “Ja, dan worden we boos, en vooral ik, want dan is het hele spel door de war! Ik wil gewoon winnen anders word ik heel chagrijnig.”

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Hoe de wedstrijd precies afloopt is niet bekend, maar op basis van deze reportage in Veronica Superguide ziet het er niet goed uit voor Maxime en Montana. Je zie Marble Mania iedere donderdag op SBS6, vanaf 20:30 uur.

Fans van de familie Meiland moeten maar even goed genieten van Marble Mania, want Erica Meiland heeft verteld dat ze het in 2022 een stukje rustiger aan gaan doen. In maart start wél hun nieuwe programma Chateau Bijstand, waar al het een en ander om te doen is.

Lees verder