In 2022 doen de Meilandjes het rustiger aan: 'we gaan wat meer op de rem trappen'

Door Redactie
Martien Meiland

De Meilandjes zijn in het komende seizoen van Marble Mania te zien maar dit is waarschijnlijk ook een van de laatste programma’s waarin we de fam de komende tijd gaan zien. In de koffiepauze van de show spreekt Veronica Superguide de realitysterren en Erica Meiland geeft aan dat de fam volgend jaar op “de rem gaat trappen”. 

Meilange dagen

We vragen de Meiland-dochters wat ze vinden van alle drukte en aandacht die hun ouders krijgen. “Ze zouden het wel wat rustiger aan mogen doen,” zegt Maxime Meiland. Zus Montana is het daar helemaal mee eens. “Ze nemen veel te veel hooi op hun vork. Soms zijn ze acht dagen achter elkaar op pad; dat is niet goed voor de mens.” De zelfbenoemde “motor achter de Meilandjes” Erica knikt en maakt het definitief. “We gaan wat meer op de rem trappen, volgend jaar.

Chateau Bijstand

Erica kondigde eerder aan dat de fam wel met een nieuw programma komt, namelijk Chateau Bijstand, waarin het gezin - minus Montana - moet rondkomen van een bijstandsuitkering. Het programma is nog niet begonnen, maar zorgt nu al voor ophef. Dat was niet de enige controverse, want Erica Meiland zorgde ook al voor veel ophef na haar uitspraken over Moslims.

Het hele interview is te lezen in de nieuwe editie van Veronica Superguide. Deze ligt nu in de winkel. Marble Mania is vanaf 6 januari te zien op SBS6. 

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.