Matthijs van Nieuwkerk in DWDD

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Matthijs van Nieuwkerk in DWDD

De Wereld Draait Door-special over Abdelhak Nouri ontroert kijkers

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Alie Sierkstra

De voorlaatste aflevering van De Wereld Draait Door (DWDD) stond vanavond volledig in het teken van voetballer Abdelhak Nouri. In de uitzending sprak Matthijs van Nieuwkerk onder meer met de vader en broers van Nouri. En dat raakte heel veel kijkers diep...

DWDD-special met vader en broers van Nouri  

Afzwaaiend presentator Matthijs van Nieuwkerk trakteert zijn kijkers de afgelopen dagen op een paar De Wereld Draait Door-uitzendingen om nooit meer te vergeten. Ook vanavond kregen we wederom een emotionele aflevering voorgeschoteld. DWDD stond vanavond namelijk helemaal in het teken van voetballer Abdelhak Nouri. De voetballer werd in 2017 onwel tijdens een oefenwedstrijd van Ajax. Gelukkig gaat het volgens zijn broer inmiddels een stuk beter met Nouri. Hij laat weten dat de voetballer thuis is. Ook is hij hoopvol voor de toekomst: “Op een goede dag is er een vorm van communicatie met hem."

DWDD-special over Nouri ontroert kijkers en Matthijs

De uitspraken van de vader en broers van Nouri ontroeren de kijkers van DWDD enorm. Datzelfde geldt voor het lied dat Douwe Bob en Ali B zongen. Sterker nog: ook Matthijs van Nieuwkerk hield het tijdens deze special niet droog. Gelukkig was daar Humberto Tan!

Morgen is de laatste uitzending van De Wereld Draait Door. We zijn benieuwd hoe lang we het dan droog houden… Dat lukte de afgelopen dagen namelijk ook al niet toen André van Duin, Tim Hofman en Britt Dekker langskwamen!

Lees verder