Dramaserie Dit Zijn Wij verhuist binnenkort van NPO1 naar NPO3 en wordt vervangen door DNA Onbekend

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Dramaserie Dit Zijn Wij verhuist binnenkort van NPO1 naar NPO3 en wordt vervangen door DNA Onbekend

Drama: Dit Zijn Wij verhuist van zender!

|
|

Laatste update:

Fans van de dramaserie Dit Zijn Wij moeten de komende tijd even goed opletten! Door tegenvallende kijkcijfers verhuist de serie van zender, en springt DNA Onbekend in het gat.

This Is Us was een enorme hit in de Verenigde Staten, maar de Nederlandse remake is nog steeds niet echt aangeslagen. De serie begon met 862.000 kijkers, maar deze cijfers halveerden zo’n beetje: iets meer dan 400.000 kijkers is toch een beetje weinig voor NPO1 op primetime…

Dit Zijn Wij wordt daarom op NPO3 geparkeerd. Vanaf 29 januari is de serie daar vanaf 20:30 uur te bekijken. Let wel: dat is dus op woensdag, en niet meer op donderdag!

DNA Onbekend

De plek op de donderdagavond van NPO1 wordt overgenomen door DNA Onbekend, dat gepresenteerd wordt door Dionne Stax. De presentatrice kan zich revancheren voor de negatieve reacties op haar presentatie van het Televizier-Ring Gala.

In de eerste aflevering van DNA Onbekend spreekt Dionne met Lynda, wiens vader op jonge leeftijd onvruchtbaar wordt verklaard. Als haar moeder een verhouding blijkt te hebben gehad, wil Lynda zeker weten wie haar biologische vader is. Hetzelfde geldt voor Jannet, wiens moeder moeite had met kiezen tussen haar ex-man en nieuwe vriend…

DNA Onbekend met Dionne Stax is vanaf donderdag 30 januari te zien op NPO1, vanaf 20:35 uur.

Foto: KRO-NCRV/Tom Cornelissen

Lees verder