Caroline Tensen verbaasd dat Dionne Stax ‘haar kindje’ krijgt

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Caroline Tensen verbaasd dat Dionne Stax ‘haar kindje’ krijgt

Caroline Tensen verbaasd dat Dionne Stax ‘haar kindje’ krijgt

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Nee, Doinne Stax is  niet zwanger van Caroline Tensen, maar ze gaat wel ‘haar kindje’, het programma DNA Onbekend, overnemen. AD nam contact op met Tensen en vroeg naar de overname door Stax, die overstapte van NOS naar AvroTros vandaag. Caroline Tensen reageerde toch wel een beetje verbaasd. Ze had geen idee!

Even bellen

Als Caroline Tensen door AD wordt gevraagd om een reactie naar aanleiding van het overnemen van DNA Onbekend door Stax zegt ze: ‘Het is dat jij mij dit nu vertelt. Ik wist van niks.’ Tensen wil, begrijpelijk, niet meteen ingaan op de vraag en zegt: ‘Ik ga zo eerst even met de producent bellen.’ Dat deed ze ('WHAT DE FUCK DUDE!')

Belangrijk

Caroline Tensen ging er van uit, of hoopte, dat ze DNA Onbekend gewoon kon gaan presenteren bij RTL. Maar inmiddels weten we dat de producent het programma te belangrijk en ze willen het niet kwijt. Dus Tensen zal moeten toekijken hoe een vervanger de presentatie overneemt. 

Het komt goed 

Tensen ging vorig jaar in de grote stoelendans over van AvroTros naar RTL4. Voor RTL presenteert ze Één tegen 100, en... Het Spijt me komt terug. Weet je nog? Bloemetje voor de deur, aanbellen 'Henk vindt het heel erg dat 'ie je hond zwanger heeft gemaakt, accepteer je zijn excuses?' 'Ik ken geen Henk!' Jazeker, die oude koe is uit de sloot getrokken. Dus het is niet dat Caroline Tensen zonder werk komt te zitten. Alles behalve. 

Lees verder