Dionne Stax

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Dionne Stax

Dionne Stax reageert op ‘slechte optreden’ Televizier-Ring Gala

|
|

Laatste update:

Dionne Stax presenteerde het Televizier Gala maar stal niet bepaald de show. Critici, waaronder experts zoals Gordon en Angela de Jong, schoten na de show met scherp. Wat vindt Dionne zelf van alle kritiek op haar optreden en het ‘kneuterige’ Televizier-Ring Gala?

Velen denken dat de Televizier-Ring uitreiking deze week een generale repetitie was voor Dionne Stax, want haar naam wordt vaak genoemd als dé Songfestival presentatrice volgend jaar. Die stemmen zwijgen nu want Dionne was volgens de meeste social media-kijkers veel te saai en braaf tijdens het Gala. Toch is Dionne Stax ook hen dankbaar! Dit schreef ze op Instagram met een mooie foto van de familie Meiland, die de Gouden Televizier-Ring won voor Chateau Meiland:

Angela de Jong niet blij met Dionne Stax

Dionne bedankt iedereen die naar haar keek en rept verder geen woord over een mogelijke presentatieklus voor het Eurovisie Songfestival. Tv-recensent Angela de Jong had geen goed woord over voor haar optreden op het Gala: “Volgens mij dacht ze dat ze als tante Hannie Lips een voorleesmiddag leidde met een stel kleuters in plaats van een feestelijke avond met alle volwassen collega’s uit het vak."

Nul points voor Dionne Stax?

Gordon is ook Songfestival-kenner en heeft ervaring met slechte programma’s. Hij vond het Televizier-Ring Gala 'pijnlijk en kneuterig'. Kan de AVROTROS dat wel verbeteren voor 2020 wanneer ze het grootste liedjesfeest ter wereld moeten organiseren? En zal Dionne Stax dan op het grote podium staan en om de punten vragen? Superguide houdt je op de hoogte!

Lees verder