Gordon uit kritiek op ‘kneuterig’ Televizier Gala en maakt zich zorgen om Songfestival

Gordon Heuckeroth

Tv-maker en ex-cokeverslaafde Gordon, keek gisteravond ook naar het record brekende Televizier Gala. Hij is ontzettend blij dat Chateau Meiland van SBS 6 heeft gewonnen, maar hij heeft vooral kritiek. Het Televizier Gala was kneuterigheid troef schrijft hij op Instagram! Hoe moet dat straks met de organisatie van het Songfestival?

“Wat een heerlijke winnaar op dit pijnlijke gala met dodelijke stiltes, wat een kneuterigheid weer maar dan de verademing met deze heerlijke man en zijn gezin die alles en iedereen even laat zien hoe het moet!”

Jawel, Martien Meiland en zijn familie waren het enige lichtpuntje tijdens het Televizier Gala. Zo schrijft Gordon op Insta.

Songfestival organisatie

Organisator AVROTROS is volgend jaar ook verantwoordelijk voor het Eurovisie Songfestival en Gordon maakt zich nu serieus zorgen. Kunnen ze wel het niveau van een internationaal muziekfestival halen? Het Televizier-Ring Gala scoorde wel aanzienlijk beter dan Gordons laatste tv-programma’s. Momenteel werkt de SBS 6-presentator aan een Dr. Phil-achtige talkshow en daarvoor bezocht hij het Amerikaanse programma zelfs.

Stefano Keizers vond het Televizier Gala ook niks

Gordon is niet de enige kritische Televizier-kijker. Stefano Keizers was een van de presentatoren tijdens de awards maar had ook weinig positiefs te melden, later in de talkshow Beau. Zijn samenvatting kan je hieronder kijken.