Déze zanger was De Sneeuwpop in The Masked Singer

In de The Masked Singer Oud en Nieuw-special nam een getraumatiseerde Sneeuwpop revanche. Eindelijk won deze zanger/acteur de eerste prijs!

De Sneeuwpop in The Masked Singer

De Sneeuwpop bleek een enorm zangtalent en kreeg een staande ovatie van de panels én het publiek. Gerard Joling moest meteen denken aan Boris Titulaer, die Idols in 2003 won. Carlo dacht even dat hij met Duncan Laurence te maken had, maar dacht ook aan Jim Bakkum. Normaal gesproken heeft de zanger/acteur een lage stem, en de hoge kopstem van De Sneeuwpop zou een prima afleidingsmanoeuvre zijn.

Jim is De Sneeuwpop!

De kijkers en de panels zaten uiteindelijk wel op dezelfde lijn. Ondanks de hoge zangstem werd Jim Bakkum er tóch uitgepikt. Hij vond The Masked Singer een geweldige ervaring, maar zweette ook wel peentjes in het kostuum, en niet (alleen) omdat het zo warm was. “Je ziet helemaal niks in dat pak. Tijdens het finalelied zag ik niet waar ik naartoe ging, en je weet hoe ik ben met podia!” Jim blikte hiermee terug op het ongeval tijdens de musical Grease, waarbij hij vanaf het podium in de orkestbak belandde…

Jim Bakkum in The Masked Singer
© RTL

The Masked Singer is een hit!

De Oud en Nieuw-special van The Masked Singer heeft zich in een paar jaar ontwikkeld tot een geliefde oudejaarstraditie. Hier lees je wie er verstopt zaten in Het Rendier, De Kerstboom, De Oliebol en Het Uurwerk zaten.

Dit jaar valt de special één dag na de spannende finale van het normale seizoen. Hier zie je welke BN’ers meestreden als De Flamingo, De Pinguïn, De Joker én De Tijger!