Déze BN’er was Het Rendier in The Masked Singer

The Masked Singer Oud en Nieuw-special nam als eerste afscheid van het mysterieuze Rendier! Welke BN’er zat er in het hete kostuum verstopt?

Het Rendier in The Masked Singer

Het Rendier gaf een spetterende uitvoering van Take me to your Heaven, maar met zijn stem kon iedereen maar moeilijk uit de voeten. Carlo Boszhard dacht meteen aan Albert Verlinde, terwijl Loretta Schrijver misschien dacht aan tv-kok Rudolf van Veen of Sander Janson, die te zien was in Campinglife. Team Gerard dacht eerder aan Jan-Joost van Gangelen, Rob Kemps of Johnny de Mol. Kijkers dachten door de hints eerder aan Winston Gerschtanowitz, hoewel Sanders naam ook dáár genoemd werd.

Het Rendier viel als eerste af. Buddy en Gerard zetten hun punten in op Jon van Eerd en Albert Verlinde. Carlo en Loretta gingen voor Albert óf Jörgen Raymann. De verrassing was groot toen stylist Leco van Zadelhoff met een bezweet hoofd tevoorschijn kwam. Ook kijkers hadden nooit verwacht dat hij zo'n lekker mopje kon zingen!

Leco van Zadelhoff in The Masked Singer
© RTL

The Masked Singer is een hit!

De Oud en Nieuw-special van The Masked Singer heeft zich in een paar jaar ontwikkeld tot een geliefde oudejaarstraditie. Hier lees je wie er verstopt zaten in De Kerstboom, De Oliebol, Het Uurwerk en De Sneeuwpop.

Dit jaar valt de special één dag na de spannende finale van het normale seizoen. Hier zie je welke BN’ers meestreden als De Flamingo, De Pinguïn, De Joker én De Tijger!