Onthulling: Déze actrice was De Pinguïn in The Masked Singer

De schattige pinguïn ontdooide onze harten tijdens het The Masked Singer-avontuur, maar het is eindelijk tijd om kennis te maken met de BN'er achter het masker. Déze BN'er zat verstopt in het pak van De Pinguïn!

Door Lise Knipping
Pinguïn

De Pinguïn moest na spectaculaire optredens als tweede afhaken in de finale. Niet voordat ze straalde in een prachtig duet met een oud-winnaar van The Masked Singer. Nick Schilder (te zien als De Kerstboom) was lekker scherp in deze finale en ruilde Simon in voor De Pinguïn. Ze zongen samen de sterren van de hemel, ook al hebben ze elkaar nooit eerder ontmoet. Wie kan dat zijn?

Wie was De Pinguïn?

De Pinguïn zaait behoorlijk wat twijfel met alle hints en de prachtige optredens. Loretta en Carlo denken allebei aan Vajèn van den Bosch. Buddy en Gerard zijn het ook met elkaar eens en kiezen voor Lone van Roosendaal. Wie harken de punten binnen? Dat zijn Buddy en Gerard, want actrice Lone van Roosendaal zit in het pak van de schattige pinguïn! Wat een feestelijke onthulling!

De tekst gaat verder onder de afbeelding

Lone van Roosendaal
© RTL

De hints

Dat De Pinguïn goed overweg kan met de Duitse taal is hartstikke logisch, want dat is de tweede taal van Lone! We zagen eerder ook een leren jas hangen in een video en dat verwijst naar haar rol in Grease de Musical. Ook was er een ansichtkaart van het prachtige Curaçao te zien en dat zegt iets over haar rol in Bon Bini Holland. Het woordje 'verliefd' werd vluchtig genoemd en dat zegt iets over Verliefd op Ibiza. Duh! Maar dat was stiekem toch best lastig

We weten eindelijk welke BN'ers in de pakken van The Masked Singer zaten en wie zich mochten wagen aan het grootste gemaskerde bal van de Nederlandse televisie. Lees hier over alle onthullingen van The Masked Singer 2022.

Kan je maar geen genoeg krijgen van het verslavende spelletje? Niet getreurd, want op oudjaarsdag is The Masked Singer Oud & Nieuw Special te zien om 21.45 op RTL 4.