Déze presentator was Het Uurwerk in The Masked Singer

Welke soulvolle BN'er zat er verstopt in Het Uurwerk? Veel kijkers van The Masked Singer hoorden meteen een bekende stem!

Het uurwerk in The Masked Singer

De jury’s waren nogal verdeeld over de identiteit van Het Uurwerk. Team Carlo dacht aan Jandino Asporaat, maar de link met Ruben Nicolai bracht weer verwarring. Terwijl de panels flink discussieerden leken de kijkers het er over eens: John Williams, of anders Edson de Graça. Aangezien de hints vooral over sport en huizen gingen, leek John de huizenhoge favoriet.

Het pijnlijke Uurwerk

Het Uurwerk trainde zó hard om zijn dans te oefenen, dat hij bij de repetities zijn teen brak. Dát is pas toewijding. Eenmaal ontmaskerd gaf Het Uurwerk aan dat hij wel een beetje ‘high’ was van de pijnstillers, maar… om wie ging het nou eigenlijk? Inderdaad: John Williams!

John Williams in The Masked Singer
© RTL

The Masked Singer is een hit!

De Oud en Nieuw-special van The Masked Singer heeft zich in een paar jaar ontwikkeld tot een geliefde oudejaarstraditie. Hier lees je wie er verstopt zaten in Het Rendier, De Kerstboom, De Oliebol en De Sneeuwpop zaten.

Dit jaar valt de special één dag na de spannende finale van het normale seizoen. Hier zie je welke BN’ers meestreden als De Flamingo, De Pinguïn, De Joker én De Tijger!