Déze actrice was De Kerstboom in The Masked Singer

De Kerstboom was de tweede afvaller in de The Masked Singer Oud en Nieuw-special! De onthulling van de gekostumeerde actrice kenden nog een grappige twist!

De Kerstboom in The Masked Singer

Carlo Boszhard dacht na het optreden van De Kerstboom aan Irene Moors of Vayen van de Bosch, terwijl Loretta dacht dat het Patricia Paay wel eens kon zijn. Buddy en Gerard dachten aan Carice of Jelka van Houten omdat het kostuum iets te maken had met de naam van de kandidate. Een extra hint was een link met Ruben van der Meer. Toevallig speelden Jelka en Ruben samen Baantjer: Het Begin.

Staat De Kerstboom voor Joker?

De kijkers thuis dachten óók dat ze met Jelka te maken hadden. Spoiler alert: haar vriend Henry van Loon werd in de finale van The Masked Singer ontmaskerd als De Joker. Misschien hadden ze er een gezellig gezinsuitje van gemaakt?

Jelka van Houten in The Masked Singer
© RTL

Wie is De Kerstboom?

Jelka bleek inderdaad de kerstboom te zijn, maar het kostuum sloeg op haar voornaam! “Jelka betekent kerstboom in het Slowaaks, ofzo. Dus ik dacht: Ik wil in de kerstboom! Maar ja, toen liep ik de hele tijd in dit loodzware kostuum!”

The Masked Singer is een hit!

De Oud en Nieuw-special van The Masked Singer heeft zich in een paar jaar ontwikkeld tot een geliefde oudejaarstraditie. Hier lees je wie er verstopt zaten in Het Rendier, De Oliebol, Het Uurwerk en De Sneeuwpop zaten.

Dit jaar valt de special één dag na de spannende finale van het normale seizoen. Hier zie je welke BN’ers meestreden als De Flamingo, De Pinguïn, De Joker én De Tijger