Déze BN’er was dragqueen Alexis Star in Make up your Mind

Alexis Star in Make up your Mind
© RTL

In de spannende finale van Make up your Mind werden alle overgebleven dragqueens onthuld! De eerste queen die in de finale sneuvelde was Alexis Star. Welke BN’er zat er in de uitbundige jurk verstopt?

De panels worstelden met Alexis. Timur Steffens werd genoemd en ze zaten er niet heel ver van af! Danser/acteur Juvat Westendorp werd ontmaskerd als dragqueen. Juvat was vooral teleurgesteld in Jim Bakkum, die samen met hem in de Onze Jongens-films speelde.

Juvat Westendorp in Make up your Mind
© RTL

Juvat Westendorp was Alexis Star

Juvat zei opgegroeid te zijn met een zus die op vrouwen valt, en benoemde dat openheid over seksualiteit er helemaal bij hoorde. Met zijn deelname aan Make up you Mind wilde hij laten zien dat er allemaal niet moeilijk over gedaan hoeft te worden.

Wie wint Make up your Mind?

Westendorp hoeft zich niet te schamen, want hij vloog er pas in de finale uit. Later op de avond zagen we de onthullingen van Juicy Andrews, Tilly TurnerKiki Diamond én de uiteindelijke winnaar Dee Dee Sky! Deden Jamai Loman en Dan Karaty écht mee, of zaten we ernaast? 

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Deze week bespreken we Better Call Saul: de béste serie van dit moment. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.