Juvat Westendorp deelt zijn slaapkamergeheimen

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Juvat Westendorp deelt zijn slaapkamergeheimen

Juvat Westendorp deelt zijn slaapkamergeheimen

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Hij acteert, danst, fotografeert en met zijn bos krullen is hij voor vele vrouwen (en mannen) onweerstaanbaar. Toch heeft de veelzijdige ster Juvat Westendorp niemand in zijn bed... of nou ja, wel iets.

In tijdschrift &C doet hij een boekje open over zijn liefdes- en slaapkamergeheimen. En daar willen wij natuurlijk alles over weten.

Juvats schattige kant

Zo vertelt hij onder andere dat er op dit moment geen special lady in zijn leven is, maar dat zijn toekomstige wifey zijn bed wel met iemand moet delen... met Flaffie. "Dat is mijn knuffel, een ijsbeer die ik al heb sinds ik baby was", biecht hij op. "Als ik ooit een relatie krijg, zal ze moeten accepteren dat Flaffie er ook ligt. Ik gebruik hem als kussen, hij valt precies lekker in mijn nek." 

Lepeltje-lepeltje 

De Just Say Yes-ster laat het daar overigens niet bij, want hij heeft zelf ook een eisenlijstje als het over slapen gaat. "Ik kan prima met iemand anders in bed slapen, maar ik wil wel minimaal de helft van het bed", aldus Juvat die de nodige ervaring heeft. Spoonen is mogelijk, maar dan wel op één voorwaarde. "Ik wil niet lepeltje-lepeltje liggen en dat zij dan alle ruimte heeft en ik me bijna niet kan bewegen, omdat er geen ruimte meer over is. Want als je je dan losmaakt, ben je de sjaak en neemt zij de ruimte over." 

Wensenlijst

Over die vrouw gesproken... de acteur, die wij eerder al als nieuwe Bachelor voorstelde, is op dategebied de makkelijkste niet. "Ik moet met haar kunnen lachen. Ze moet dus grappig en ook lekker vlot, street smart, lief en zorgzaam zijn. Dat ben ik zelf natuurlijk ook." En er is meer... "De vrouw met wie ik ben, moet dan ook de juiste normen en waarden hebben om weer door te geven aan ons kind." Tja, genoeg te wensen, maar dan heb je aan Juvat wel een seriemaatje voor het leven

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Lees verder