Recensie Just Say Yes

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Recensie Just Say Yes

Bezet: De 16 real life-liefjes van de Just Say Yes-cast

|
|

Laatste update:

Rozen zijn rood. Viooltjes zijn blauw. Vandaag zoeken we uit wie van de Just Say Yes-cast met wie datet. Wedden dat jij best wat weet?

Nieuwsgierig of wij deze romcom net zo cliché vonden als het rijmpje hierboven? Lees hier onze recensie.

1. Yolanthe Cabau als Lotte

Als Lotte slaat ze zowel Jim Bakkum als Juvat Westendorp aan de haak, maar in Yolanthes (liefdes)leven gaat het er toch rustiger aan toe. En dat heeft alles te maken met de nasleep van haar breuk met voetballer Wesley Sneijder. "Nadat Wesley en ik uit elkaar gingen, lag ik letterlijk op de grond van verdriet. En dan moest ik in de bladen lezen dat het aan míj lag, of dat het mij alleen maar om geld ging. Nooit eerder heb ik zo'n pijn ervaren", vertelde ze eerder. Ze focust zich dan ook nog maar op twee dingen: haar zoontje Xess Xava (die ook opduikt in deze film) én haar acteercarrière in het zonnige Los Angeles

2. Jim Bakkum als Chris

Zeg je 'Nederlandse romcom' dan zeg je 'Jim Bakkum'. En hoe zoetsappig die films soms ook zijn, wat liefde betreft put duidelijk hij uit zijn eigen ervaringen. Hij is namelijk dit jaar alweer 10 jaar getrouwd met musicalster Bettina Holwerda. Samen hebben ze drie kinderen: zoontje Lux en dochters Posy en Molly. Alleen mag Bettina wel oppassen, want aan een chemie tussen de hoofrolspelers uit deze film geen gebrek. Grapje natuurlijk!

3. Juvat Westendorp als Alex

RTL, letten jullie even op? Wij hebben namelijk een potentiële nieuwe Bachelor gevonden. Het is: Juvat Westendorp. Deze acteur en danser met zijn bos vol krullen is namelijk hartstikke single... maar ready to mingle! Eén probleempje: hij is niet zo makkelijk te verleiden. Het lukte TVOH-Kimberley ooit om zijn hart te veroveren, maar nadat die relatie strandde, bleef het angstvallig stil rondom zijn liefdesleven. Tijd voor een tv-datingshow?

4. Noortje Herlaar als Estelle

Noortje Herlaar is al wat jaren in de wolken met 'haar' Barry Atsma. De vonk tussen de twee sloeg over kort na de opnames van Knielen op een bed violen. Inmiddels is het stralende liefdesgeluk van deze topacteurs bezegeld met de komst van twee dochters. Samen met de twee dochters van Barry uit een eerdere relatie is het samengestelde gezinnetje nu compleet.

5. Kim-Lian van der Meij als Guusje

Kim-Lian van der Meij kan zich zó aansluiten bij 'familiemensen' Noortje en Jim Bakkum, want ook zij is al wat jaren 'bezet'. En wel door haar Zweedse vriend Daniel Gibson. De twee hebben inmiddels drie kinderen en daar blijft het niet bij. Binnenkort stappen ze na een relatie van 18 jaar in het huwelijksbootje. "Tijdens ons wekelijks mountainbikeritje stopten we ineens op ons favoriete plekje bij zee. Daar stond een tafeltje met rode rozen, champagne en een doosje met een prachtige ring", onthulde ze september vorig jaar. Zo romantisch!

6. Pip Pellens als Kim

De 27-jarige Pip Pellens heeft het ook getroffen. Zij leerde haar vriend Pim Wessels in 2012 kennen tijdens het spelen in de interactieve musical Lover of Loser. Nog altijd is het dikke mik tussen de twee soapacteurs. Samen shineden ze in 2015 op het podium van Dance Dance Dance en deze week doken ze nog op in De Passion. Zij bewijzen dus dat je best kunt samenwerken met de liefde van je leven.

7. Nienke Plas als Pam

Ze is YouTube-ster, influencer, zangeres, actrice... en won bij de Televizier-Ring diverse prijzen. Aan succes geen gebrek en dat heeft ze mede te danken aan haar 'manager' Resley Stjeward. De twee kibbelen er in de vlogs af en toe lekker op los, maar één ding staat centraal: hun liefde voor elkaar. Samen met hun zoontje Frenky-Dean en hondje Lulu plus baby nummer twee onderweg zijn ze 'sterker dan ooit'.

8. Dave Roelvink als Kapitein Daan

Nadat Dave en Julia Mekkes in 2019 een dikke streep onder hun relatie zetten, had Dave Roelvink al snel weer het liefdesgeluk gevonden. En wel bij zijn oude vlam Jazzlyn! "Een gezamenlijke vriendin van ons heeft het aangewakkerd. Ze zei dat ze ons zo goed bij elkaar vond passen en vroeg of we niet nog eens samen een hapje wilden eten." Zo gezegd, zo gedaan. Inmiddels wonen de twee sinds eind 2020 samen in Landsmeer. Of zij hem echter volledig onder de duim heeft, is na het zien van deze beelden de vraag.

9. Tino Martin als Dirk

Dat liefde na een paar maanden weer kan opbloeien, bewijst ook Tino Martin. In de zomer van 2019 barstte de bom tussen Tino en zijn vriendin Kimberley. Hij was volgens eigen zeggen te egoïstisch. "Ik was zoveel aan het werk en ik ging helemaal mijn eigen gang", vertelde hij vorig jaar openhartig aan Andy van der Meijden. Gelukkig kwam hij snel tot inkeer en stond zij daar om hem weer terug te nemen. Eind goed, al goed!

10. Edwin Jonker als John

'Meerdijker' Richard heeft huwelijksplannen met zakenvrouw Billy de Palma... maar zó rooskleurig is het liefdesleven van Edwin Jonker nu ook weer niet. Hij heeft twee dochters uit zijn eerdere huwelijk met met musicalster Nurlaila Karim, maar van een andere vrouw in zijn geen leven is geen sprake. Althans, voor zover we weten. De acteur zei ooit dat hij succesvoller is zonder relatie. Nou, dat bewijst hij maar mooi met een vaste rol in GTST en een rol in deze romcom!

11. Lisa Michels als Robin

Ze was ooit bijna een K3'tje, zong de sterren van de hemel in It Takes 2, presenteerde Shownieuws... en zo kunnen we nog even doorgaan. Nu is de vraag: heeft Lisa Michels een man óf vrouw aan haar zijde om dat succes mee te vieren? Ja, zeker. Ze is al zo'n zeven jaar in de wolken met professioneel fotograaf Remy de Klein. "Ik doe mijn ding, hij doet het zijne en soms doen we dingen samen. Dat is het belangrijkste, denk ik."

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws:

12. Patricia Paay als 'moeder' Didi

Ze is zangeres, mediapersoonlijkheid, actrice en al sinds 2016 'steady as a rock' met Robbert Hinfelaar. Patries ging de laatste jaren door flinke ups en downs, maar de ster lijkt inmiddels de rust te hebben gevonden. Robbert houdt namelijk totaal niet van de spotlights. "Bescheiden als hij is", schreef de 71-jarige presentatrice over haar pas 33-jarige partner. Het leeftijdsverschil valt niet te negeren. Maar ach, als zij maar gelukkig zijn, toch?

13. Winston Post als Beau

Wij zochten kortgeleden nog uit wat er met GTST-ster Winston Post is gebeurd na zijn opwachting als geest... maar hoe zit hij eigenlijk op liefdesgebied? Nou, prima hoor. Hij is al heel wat jaren gelukkig met Vengaboys-zangeres en choreografe Denise van Rijswijk. Ze zijn ouders van een 15-jarige zoon en een 5-jarige dochter. Al met al maakt hem dat een echte familieman!

14. Nina Warink als Mandy

De naam 'Nina Warink' gaat bij het oudere publiek misschien niet direct een belletje rinkelen, maar dat is slechts een kwestie van tijd. De onderneemster is namelijk hard op weg om haar vriend in te halen qua succes. We horen je denken: wie is haar vriend dan? Dat is Kelvin Boerma, beter bekend als Kalvijn! Op YouTube en Instagram scoren ze samen al de pannen van het dak, maar het is nu Nina die als weervrouw in deze film de aandacht naar zich toetrekt.

15. Josylvio als Bilal

De 28-jarige rapper Josylvio was één van die opgevers in Expeditie Robinson. Maar van 'opgeven' in zijn carrière is zeker geen sprake. Hij scoort hit na hit en ondertussen heeft hij sinds 17 november 2019 een andere verantwoordelijkheid: hij is namelijk vader! Alleen de vrouw met wie hij dit geluk deelt, houdt hij verborgen. Althans op deze quote na: “Ik moet zeggen dat ik een hele sterke vrouw aan mijn zijde heb, die ook beseft wat ik doe, hoe ik leef, dat ik nachtenlang in de studio ben.” Dat is toch mooi!

16. Huub Smit als Fritz

Ooit schreeuwde Huub Smit erop los in de films van New Kids. Maar met dat imago moet het maar eens afgelopen zijn. Tja, hij is ook wat jaartjes ouder en wat verantwoordelijkheden rijker. De acteur is namelijk getrouwd met kindertherapeute Nienke Smit-Zuidweg. Samen hebben ze twee zonen!

Just Say Yes is vanaf 2 april te zien op Netflix.

Lees verder