Dít was dragqueen Kiki Diamond in Make up your Mind

Dan Karaty in Make up your Mind
© RTL

In de spannende finale van Make up your Mind werden alle overgebleven dragqueens onthuld! De tweede queen die in de finale sneuvelde was Kiki Diamond. Welke BN’er zat er in de uitbundige jurk verstopt? Was… het eigenlijk wel een BN’er?

Alleen Nikki de Jager ontdekte de identiteit van Kiki Diamond. De dragqueen was niemand minder dan Dan Karaty, bekend van So You Think You Can Dance en Holland’s Got Talent!

Dan Karaty in Make up your Mind
© RTL

Dan Karaty was Kiki Diamond

Dan Karaty blikte kort terug op zijn worsteling met alcohol, en gaf toe dat hij voorheen nóóit als dragqueen op zou durven treden. Nu hij een nieuw perspectief op het leven had, durfde hij het wel aan. Het zorgde voor een emotioneel momentje in de studio!

Eerder op de avond namen we al afscheid van dragqueen Alexis Star. Later op de avond zagen we de onthullingen van Juicy Andrews, Tilly Turner én de uiteindelijke winnaar Dee Dee SkyKiki Diamond hadden we trouwens al langer in het vizier!

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Deze week bespreken we Better Call Saul: de béste serie van dit moment. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.