Dít is de winnaar van Make up your Mind!

Soy Kroon als Dee Dee Sky in Make up your Mind
© RTL

In de spannende finale van Make up your Mind werden alle overgebleven dragqueens onthuld! De laatste die overbleef was de mysterieuze Dee Dee Star… Welke zanger/acteur had zich in het strakke, Egyptische corset gewurmd?

Eerder op de avond namen we al afscheid van dragqueens Alexis Star, Kiki Diamond, Juicy Andrews en Tilly Turner. Dee Dee maakte in de voorrondes al een sterke indruk, maar veel kijkers zaten ook enorm op het goede spoor. Uiteindelijk kwam Soy Kroon als winnaar uit de bus!

Soy Kroon in Make up your Mind
© RTL

Veel kijkers hadden al een vermoeden, maar het deerde Soy amper. Als je Jezus hebt gespeeld, dan kun je ook wel net doen alsof je een vrouw bent.

Soy Kroon wint Make up your Mind!

Soy ontving de hoofdprijs, die vernoemd werd naar Peter R. De Vries die de weg baande voor andere kandidaten, trouwens uit een paar opvallende handen! De laatste cameo van Make up your Mind was met afstand de meest hilarische van het seizoen.

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Deze week bespreken we Better Call Saul: de béste serie van dit moment. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Make up your Mind was dit jaar weer een behoorlijk succes voor RTL. We rekenen erop dat het programma over een tijdje weer terugkeert!