De Verraders

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
De Verraders

Deze 6 BN'ers maken deelnemersveld De Verraders compleet

|
|

Laatste update:

Alle ogen zijn binnenkort gericht op het nieuwe RTL4-programma: De Verraders, waarin 18 BN'ers moeten proberen om zoveel mogelijk zilver te verzamelen zonder gedwarsboomd te worden door een stel valsspelers. Nadat eerder al 12 kandidaten onthuld waren, weten we nu ook wie de andere 6 zijn. 

RTL maakte dat namelijk zojuist bekend.

Volledige deelnemersveld

Naast Loek Peters, Sinan Can, Loiza Lamers, Jörgen Raymannn, Holly-Mae Brood en Samantha Steenwijk (die we als eerste onthulden) en Diederik Jekel, Gaby Blaaser, Kim Lammers, Steven Kazan, Abbey Hoes en Chatilla van Grinsven (die er later nog eens bijkwamen), hebben we nu nog 6 kandidaten die gaan deelnemen aan deze nieuwe RTL-show. Pak dus maar snel je opschrijfboekje erbij, want anders vergeet je er misschien een paar.

Nieuwe kandidaten onthuld

De nieuwe deelnemers zijn namelijk: acteur Kees Boot, operazangeres Francis van Broekhuizen, presentator Edson da Graça, voormalig GTST-actrice Barbara Sloesen, KRO-NCRV presentator Daan Nieber en voetbaltrainer Gertjan Verbeek. Dat zijn dus diverse BN'ers uit verschillende takken van de entertainment.

Kijktips? Luister Bankplakkers! meer

Schatzoeken en 'vermoorden'

Deze nieuwe RTL-show vol leugens en bedrog heeft wel wat weg van Wie is de Mol?, maar op één ding na: de kijker weet vrijwel direct wie de drie bedriegers zijn. Als je nu meteen afhaakt 'omdat het niet meer spannend is', mis je hoogstwaarschijnlijk wel wat. Het is namelijk de bedoeling dat de achttien BN'ers op zoek gaan naar een schat, op de drie verraders na die dit proberen te dwarsbomen. Zij willen namelijk zelf met die schat naar huis en dat kan alleen door de groep tegen elkaar op te zetten en 's nachts (a la Weerwolven) een medekandidaat te 'vermoorden'. Lees er hier alvast van alles over!

Eliminatie tijdens de Raad

Gelukkig hebben de nietsvermoedende kandidaten ook stemrecht. Iedere afleveringen mogen zijn tijdens een terugkerende 'raad' iemand naar huis stemmen. Het meest logische is dat de BN'er met de meeste stemmen de show moet verlaten, maar je weet natuurlijk nooit wat deze 'mindfuck' nu echt gaat brengen. Uiteraard gebeurt alles onder toeziend oog van presentator Tijl Beckand.

De Verraders is vanaf zaterdag 13 maart om 21.30 uur te zien bij RTL4. Een zwart gat na WIDM is er dus gelukkig niet bij

Lees verder