De Verraders

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
De Verraders

Wéér zes nieuwe kandidaten De Verraders!

|
|

Laatste update:

Wie is de Mol? nadert de zinderende ontknoping, maar de opvolger staat al in de startblokken! In De Verraders proberen bekende Nederlanders zilver te verzamelen, maar worden ze gedwarsboomd door een stel valsspelers. RTL heeft wéér zes kandidaten van de nieuwe show bekendgemaakt.

Vorige week konden we melden dat Loek Peters, Sinan Can, Loiza Lamers, Jörgen Raymann, Holly-Mae Brood en Samantha Steenwijk meedoen aan De Verraders. Vandaag komen daarbij: Diederik Jekel, Gaby Blaaser, Kim Lammers, Steven Kazan, Abbey Hoes en Chatilla van Grinsven.

Diederik Jekel legt in het onderstaande filmpje even wáárom hij helemaal gesloopt werd tijdens de opnames van de nieuwe show!

De Verraders doet een beetje denken aan Wie is de Mol?, maar dan met een flinke scheut van populaire gezelschapsspellen als Saboteur, Weerwolven van Wakkerdam en Secret Hitler. Nietsvermoedende kandidaten proberen de pot te spekken, terwijl ze tegengewerkt worden door mensen uit hun eigen team. De show wordt gepresenteerd door Tijl Beckand.

De Verraders op RTL4

Een belangrijk verschil met Wie is de Mol?, is dat de kijkers van tevoren al weten welke kandidaten de ‘verraders’ zijn. Het gaat een beetje ten koste van het mysterie, maar kijkers kunnen zich wel verkneukelen om hun sneaky sabotage-acties!

Kijktips? Luister Bankplakkers!meer

Eerst maar eens zien wie nu uiteindelijk de Mol is, en vanaf zaterdag 13 maart gaan we uitgebreid zitten voor De Verraders.

Lees verder