De Luizenmoeder

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
De Luizenmoeder

Hallo allemaal! De Luizenmoeder-film komt er écht!

|
|

Laatste update:

Comedyserie De Luizenmoeder was een gigantische hit en veroorzaakte in 2018 en 2019 een dikke hype. Na het tweede seizoen stopte de serie maar het échte afscheid van Juf Ank vindt plaats in de bioscoop.

Nadat De Luizenmoeder routineus alle kijkcijferrecords verbrak stopte de serie na twee seizoenen omdat hoofdrolspeler/schrijver Diederik Ebbinge ‘er op het hoogtepunt mee wilde stoppen’. Ebbinge maakte vervolgens het onovertroffen Promenade. De rest van de cast was de serie nog helemaal niet beu en wilde eigenlijk een echt afscheid voor het halfgare personeel van basisschool de Klimop.

De Luizenmoeder-film

Dat er gepraat werd over een film wisten we al, maar in het Algemeen Dagblad bevestigt Ilse Warringa (Juf Ank herself) dat de knoop is doorgehakt. Warringa regisseert de De Luizenmoeder-film zelf en heeft er naar eigen zeggen veel zin in. Tegen de krant zegt ze: “Ik kan me er enorm op verheugen om de personages van De Klimop weer nieuw leven in te blazen en ze heerlijk als vanouds op elkaar in te laten hakken.”

Film1 staat open: Deze 5 (Oscar)films moet je niet missen!

De opnames voor de De Luizenmoeder-film staan gepland voor de tweede helft van 2020. Met een beetje geluk draait de film dan in 2021 in de bioscoop. Voor zover bekend zonder meester Anton

Lees verder