Shot uit De Luizenmoeder

Veronica Superguide logo
Shot uit De Luizenmoeder

Actrice verklapt: er komt een Luizenmoeder-film!

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Robin Heerkens

Meral Polat, die je kent als moeder Mel uit De Luizenmoeder, heeft per ongeluk verklapt dat er een bioscoopfilm komt! Gaan we straks met zijn allen 'Hallo allemaal!' schreeuwen in overvolle bioscoopzalen?!

Daar lijkt het wel op! In gesprek met weekblad Weekend zegt Meral misschien iets meer dan eigenlijk de bedoeling was. Nee, De Luizenmoeder is volgens haar nog niet gestopt. De makers werken aan een bioscoopversie van de avonturen op basisschool De Klimop! 

Oeps

Het lijkt niet helemaal de bedoeling dat dit nu al naar buiten komt. Meral zegt namelijk: "Maar daar mag ik volgens mij nog niks over zeggen". Oh... oeps? Wie weet duurt het dus nog wel even voordat de film ook daadwerkelijk uitkomt.Mel in De Luizenmoeder:

Actrice verklapt: er komt een Luizenmoeder-film!

Gestopt

De Luizenmoeder ontpopte zich eigenlijk al na één seizoen tot een legendarische culthit. Miljoenen mensen zaten week na week aan de buis gekluisterd. Ook seizoen 2 ging werkelijk waar als een malle tekeer. Helaas stopte De Luizenmoeder vorig jaar definitief... zo dachten we! Hopelijk keren de originele acteurs en schrijvers van de serie, zoals Diederik 'Anton' Ebbinge (die nu een andere culthit maakt), weer terug om de film te schrijven!

Lees verder