Recensie Ferry, Frank Lammers, Elise Schaap

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Recensie Ferry, Frank Lammers, Elise Schaap

Bezet: De 8 real life-liefjes van de Ferry-cast

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Daniëlle en Ferry zijn het powerkoppel in Undercover en de nieuwe Netflix-film Ferry. Maar hoe is het eigenlijk met het liefdesleven van de acteurs gesteld? Wij zochten het uit.

Ferry is vanaf nu te zien op Netflix. Lees hier wat wij ervan vonden!

1. Frank Lammers

Ferry heeft zijn charmes duidelijk niet van een vreemde, want daarmee wond Frank Lammers zijn vrouw Eva Posthuma de Boer om zijn vinger. De love birds zijn al twintig jaar samen, maar dat bleek op voorhand geen zekerheid. Bij hun eerste ontmoeting zat Eva namelijk nog in een relatie met de vader van haar eerste kind! "Ik zou zelfs gaan trouwen, maar mijn ontmoeting met Frank zette dat plan op losse schroeven", vertelde ze ooit. Nou... we weten allemaal hoe dat is afgelopen. Samen hebben ze een dochter, Isa.

 
 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Frank Lammers (@franklammersofficial)

2. Elise Schaap

Of we nu denken aan Undercover, Familie Kruys of haar geweldige typetjes in de TV Kantine; Elise Schaap boekt succes na succes. Maar heeft ze ook iemand om dat succes mee te vieren? Ja, zeker. Elise is al ruim zestien jaar samen met acteur Wouter de Jong. Hun relatie klinkt als een sprookje, maar ook zij kenden wat donkere wolken: Elise ging vlak nadat ze samenwoonden een keer vreemd! Gelukkig was er al snel tijd voor wat zonnestraaltjes, want inmiddels vieren ze de liefde met hun dochtertje Ava.

 
 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Elise Schaap (@elise_is_here)

3. Huub Stapel

De 66-jarige Huub Stapel heeft een rijke liefdesgeschiedenis. Je zou er zo een boek over kunnen schrijven! Hij verbrak in 2013 zijn relatie na maar liefst 40 jaar, maar gelukkig was er van alleen oud worden geen sprake. In 2014 ontmoette hij achter de schermen van MAX Monumentaal zijn nieuwe vriendin Annemiek de Vroeg. Enkele maanden later bleek de liefde van korte duur... tot er vier jaar later toch weer wat opbloeide. En dat houdt nog altijd stand.

Begin 2020 straalden de twee op de première van de succesvolle film De Beentjes van Sint Hildegard.

Bezet: De 8 real life-liefjes van de Ferry-cast

4. Raymond Thiry

Met zijn felblauwe ogen en mysterieuze uiterlijk zou je denken dat Raymond Thiry de vrouwen voor het uitkiezen heeft. Maar niets is minder waar. Na een relatie van 24 jaar met (bijna naamgenoot) Raymonde de Kuyper hebben wij geen vrouw meer aan zijn zijde gespot. Voor nu moeten we het dus maar doen met een kiekje van hem en zijn ex-vrouw in betere tijden!

Bezet: De 8 real life-liefjes van de Ferry-cast

5. Monic Hendrickx

Monic Hendricks wisselt van rollen alsof het niets is, maar partnerruil is niet aan haar besteed. De Penoza-actrice was veertien toen ze een relatie kreeg met Ralph Vermeesch. Alleen was er geen sprake van 'ze leefden nog lang en gelukkig'. "Toen ik naar de toneelschool ging en hij ging fotograferen, zijn we een tijdje uit elkaar geweest. We wilden weten wat er nog meer in de wereld te koop was." Blijkbaar niets noemenswaardigs, want na een relatiebreuk van 12 jaar kwamen ze weer samen. Zo lief! 

Helaas hebben we geen foto van ze samen, maar hieronder straalt Monic duidelijk voor twee! 

Bezet: De 8 real life-liefjes van de Ferry-cast

6. Tim Linde

Over het liefdesleven van Tim Linde is wat minder bekend dan van zijn collega's, maar ook hij is in de wolken! In dit interviewde noemde hij de beste plek om te relaxen 'in de kamer van zijn vriendin Mirthe'. Mede daardoor vermoeden wij dat het hier om meer gaat dan een hechte vriendschap... Wat ze met de onderstaande foto alleen willen zeggen, mag Joost... uh Tim weten!

7. Huub Smit

Ooit schreeuwde Huub Smit erop los in de films van New Kids. Maar dat imago ligt inmiddels ver achter hem. Tja, hij is ook wat jaartjes ouder en wat verantwoordelijkheden rijker. De inmiddels 42-jarige acteur is namelijk getrouwd met kindertherapeute Nienke Smit-Zuidweg, zo ontdekte we toen we schreven over de echte liefjes van de Just Say Yes-cast. Samen hebben ze twee zonen!

8. Juliette van Ardenne

Jaren geleden maakte ze haar debuut in Zoop, maar van dat lieve en schattige meisje Sira is niets meer te bekennen. Ze heeft namelijk - naast de rol in diverse series en films als GTST, Dokter Tinus en Kerstgezel.nl - de rol van haar leven bemachtigd: als moeder! Samen met haar vriend Tim van Loon heeft ze een dochtertje van 5 en een zoon van bijna 3 jaar oud.

Bezet: De 8 real life-liefjes van de Ferry-cast

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Hebben we je nieuwsgierigheid nog niet volledig gestild? Oke dan, speciaal voor jou onderzoeken we ook nog hoe het met de liefdeslevens van deze drie Undercover-karakters is gesteld. 

1. Tom Waes

Hij scoort hit na hit op tv, maar Vlaming Tom Waes heeft in zijn relaties de nodige dieptepunten gekend. Zo'n 16 jaar geleden verbrak hij zijn huwelijk met de moeder van zijn kinderen Milo en Isah. Daar voelde hij zich lange tijd schuldig over, maar gelukkig kwam alles weer op zijn pootjes terecht toen hij zijn huidige vrouw Mieke Morel ontmoette. Samen delen ze één grote passie: rennen (of 'lopen' zoals ze het in België zeggen).

2. Manou Kersting

Manou Kersting speelt in Undercover een badboy en dat heeft zijn karakter niet van een vreemde. De acteur was zelf ook een fervent drugsgebruiker. "Ik heb in de cel gezeten als dealer", verklapte hij aan Het Laatste Nieuws. Inmiddels heeft hij - nuchter en wel - het rechte pad teruggevonden... en dat heeft hij vooral te danken aan zijn vrouw Natalie van Lijsebettens. Deze ambachtelijke schoenenmaker zorgt er namelijk wel voor dat hij niets naast zijn schoenen gaat lopen. 

3. Anna Drijver

Onze eigen Anna Drijver is een stoot om te zien... en dat vindt haar eigen partner Benja Bruijning ook! De twee love birds hebben een stabiele relatie, een gezond kind en kunnen zelfs samenwerken als het draait om Nieuwe Buren. Maar trouwen? Daar moet Anna Drijver niet aan denken. "Ik snap niet waarom ik voor de wet 'ja' zou moeten zeggen, mijn commitment is er al." Nou, Anna Bruijing-Drijver hoeven we dus niet te verwachten.

Bezet: De 8 real life-liefjes van de Ferry-cast

Ferry is vanaf nu (net als Undercover) te zien op Netflix. Lees voordat je de film gaat kijken eerst dit handige overzicht!

Lees verder